Zobrazit přihlášovací formulář

Golf - Dětský, Dřevěná golfová sada (Bigjigs)

Administrace

Golf - Dětský, Dřevěná golfová sada (Bigjigs)

659 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Zábavná golfová hra pro děti. Cvičíme přesnost a motoriku dětí a přitom se baví celá rodina. Přenosná dřevěná sada pro hraní mini golfu, nejen venku, ale i doma. Sada se skládá ze 2 celodřevěných golfových holí, 2 pravých golfových míčků, 2 jamek a 4…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Golf - Dětský, Dřevěná golfová sada (Bigjigs)

659 Kč
  • Popis zboží
Zábavná golfová hra pro děti. Cvičíme přesnost a motoriku dětí a přitom se baví celá rodina. Přenosná dřevěná sada pro hraní mini golfu, nejen venku, ale i doma. Sada se skládá ze 2 celodřevěných golfových holí, 2 pravých golfových míčků, 2 jamek a 4 různých překážek, které slouží k napodobení terénu na golfovém hřišti (kopečky, nerovnosti, houpačka, tunel apod). Jednotlivé části této golfové sady mohou být kombinovány mnoha způsoby tak, aby si hráči mohli vytvořit nepřeberné množství typů drah různé obtížnosti.

Vhodné pro děti od 3 let. Délka hole je 54cm.

Splňuje všechny normy EU.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dětský dřevěný golf pro hru v pokoji i na zahradu. 2x hole 54cm. Věk: 3+

  • 18. 1. 2020, 20:23

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie