Zobrazit přihlášovací formulář

KINDERFIT Šťáva pro normální vývoj

Administrace

KINDERFIT Šťáva pro normální vývoj

269 Kč 379 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Šťáva COSMOTERRA KINDERFIT podporuje normální růst Děti a mládež procházejí různými fázemi růstu a vývoje. Normální vývoj chrupavek, kostí a zubů závisí na přítomnosti určitých vitaminů, minerálních látek nebo stopových prvků v organismu. Vitamin B3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KINDERFIT Šťáva pro normální vývoj

269 Kč
  • Popis zboží
Šťáva COSMOTERRA KINDERFIT podporuje

normální růst
Děti a mládež procházejí různými fázemi růstu a vývoje. Normální vývoj chrupavek, kostí a zubů závisí na přítomnosti určitých vitaminů, minerálních látek nebo stopových prvků v organismu. Vitamin B3 například podporuje normální hladinu vápníku v krvi a společně s folátem, vitaminem B12, vitaminem A (z beta karotenu) a zinkem hraje důležitou roli při dělení buněk. Vitamin C přispívá k normální funkci chrupavek, kostí a zubů. Stopové prvky mangan a zinek a vitaminy D a K přispívají k zachování kostí.

krvetvorbu a redukci únavy
Ačkoli šťáva Kinderfit neobsahuje železo, zvyšuje vitamin C v přípravku KINDERFIT příjem železa z potravy, měď přispívá k normálnímu transportu železa, vitamin B2 a A (z beta karotenu) k normální látkové výměně železa, folát k normální tvorbě krve a vitamin B12 k tvorbě červených krvinek.


normální energetickou látkovou výměnu
Zásoba vitaminů, minerálních látek a stopových prvků v organismu rozhoduje o tom, jak účinně bude organismus schopen přeměnit přijaté kalorie z potravy na energii. Vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, biotin, B12 a vitamin C i stopové prvky jod a měď přispívají k normální přeměně látek na energii.


Upozornění: Není určeno pro děti do 4 let.
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Objem: 500 ml (art. 130350)

  • 16. 7. 2021, 20:21

  • Zobrazení

    261

  • Oblíbené

    1

Kategorie