Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Perla přání v perlorodce Love Pearl růžová @@@

Administrace

@@@ Perla přání v perlorodce Love Pearl růžová @@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 23 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : růžová dárková krabička !!! Přívěšek z lásky. Perla přání potěší jako krásný dárek z lásky nebo z přátelství. Perly v lasturách jsou baleny v dárkové "konzervě" a řetízek s přívěškem jsou uloženy v modrém dárkovém srdíčku.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Perla přání v perlorodce Love Pearl růžová @@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : růžová dárková krabička !!! Přívěšek z lásky.

Perla přání potěší jako krásný dárek z lásky nebo z přátelství. Perly v lasturách jsou baleny v dárkové "konzervě" a řetízek s přívěškem jsou uloženy v modrém dárkovém srdíčku. Originalita dárku vězí v jeho spojení s přírodou, s překvapením a možností podílet se na jeho dotvoření. Otevřete lasturu a čeká vás milé překvapení a to jakou perlu uvnitř najdete. Přívěšek z lásky nabízí možnost 5 druhů a barev perel. Každá je originální. Po vytažení z lastury lze poté perlu zasadit do přívěsku s řetízkem a nosit jako osobní a jedinečný šperk. Sada obsahuje : lasturu s perlou, dárkovou "konzervu", srdíčko, řetízek s přívěškem. Baleno v ozdobné dárkové krabičce.

Legenda praví : při otevření lastury si něco pěkného přejte a pokud budete perlu nosit u srdce, přání se vám brzy vyplní.

Perla v lastuře může být v barvě : white perla moudrosti, cream perla úspěchu, peach perla zdraví, purple perla bohatství, black perla lásky.

Přívěšek má barvu stříbrnou.
  • 21. 10. 2020, 21:06

  • Zobrazení

    224

  • Oblíbené

    1

Kategorie