Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek se Swarovski Elements Gallant BTEX5BEGS

Administrace

Náramek se Swarovski Elements Gallant BTEX5BEGS

2 919 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Exkluzivní, módní dámský páskový náramek vyrobený z Alcantary. Náramek je vytvořen z několika pásků Alcantary zdobenými řadami třpytivých krystalků Swarovski zlaté barvy. Luxusní módní náramek Swarovski Gallant je vyroben ze speciálního materiálu jménem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek se Swarovski Elements Gallant BTEX5BEGS

2 919 Kč
  • Popis zboží
Exkluzivní, módní dámský páskový náramek vyrobený z Alcantary. Náramek je vytvořen z několika pásků Alcantary zdobenými řadami třpytivých krystalků Swarovski zlaté barvy.
Luxusní módní náramek Swarovski Gallant je vyroben ze speciálního materiálu jménem Alcantara. Alcantara je velurová umělá kůže vyrobena z laminátové netkané textilie. Je podobná semišové kůži, proto je velmi příjemná na dotek a nedráždí pokožku. Náramky z Alcantary jsou pohodlné na nošení, prodyšné, ohebné a nemačkavé. Navíc jsou odolné proti opotřebení a velice snadno se udržují. V kombinaci se zlatými krystaly je náramek z Alcantary skutečným skvostem mezi šperky. Náramek má zapínání na patentky.
Náramek Swarovski Gallant nádherně vynikne jako poutavý trendy doplněk k jednoduchým kokteilovým šatům, ale díky své odolnosti se hodí se i k běžnému nošení. Náramek dodá vašemu vzhledu jiskru a smyslný podtón.

ROZMĚRY:

Barva: Zlatá (Gold Shadow)
Materiál: Alcantara
Typ: Vykládané
Rozměr křišťálu: 2 mm
Délka: 42 cm
Barva kůže: Béžová
Určeno pro: Pro ženy a dívky
Balení: Dárková krabička zdarma
  • 1. 11. 2018, 13:20

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie