Zobrazit přihlášovací formulář

Enzymatický obličejový peeling Ananas-papája 50 ml

Administrace

Enzymatický obličejový peeling Ananas-papája 50 ml

296 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
100 ml 445 Kč 250 ml 888 Kč Typ peelingu: enzymatický. Konzistence: krémová emulze. Popis: obličejový peeling díky obsaženým přírodním enzymům bromelinu a papainu umožňuje šetrný způsob odstranění odumřelých povrchových kožních buněk. Aktivní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Enzymatický obličejový peeling Ananas-papája 50 ml

296 Kč
  • Popis zboží
100 ml 445 Kč
250 ml 888 Kč

Typ peelingu:
enzymatický.

Konzistence:
krémová emulze.

Popis:
obličejový peeling díky obsaženým přírodním enzymům bromelinu a papainu umožňuje šetrný způsob odstranění odumřelých povrchových kožních buněk. Aktivní složky ananasu, papáji, acai, aloe vera, červeného vína a brusinky spoluvytvářejí účinný komplex enzymatického ošetření pleti.

Účinky:
odstraňuje odumřelé povrchové kožní buňky, pokožku čistí, vyhlazuje, rozjasňuje a tonizuje.

Typ pokožky:
normální, smíšená, zralá.

Aktivní látky:
rostlinné oleje – z jader hroznového vína, mandlový, kokosový, amarantový a makadamiový; extrakty – z ananasu, papáji, acai, hroznů červeného vína, brusinky a aloe vera; včelí vosk, kakaové máslo, shea butter, alantoin, glycerin, pantenol, lecitin, vitamin E.

Upozornění:
nepoužívat na zánětlivou pokožku a otevřené rány, při dermatitidách. Nesprávně provedený a příliš intenzivní peeling může poškodit pokožku. Bezprostředně po aplikaci nevystavujte pokožku přímému slunci.

Účel a způsob použití:
určeno k péči o pokožku obličeje a dekoltu. Přiměřené množství preparátu naneseme na pokožku a jemnými krouživými pohyby provádíme masáž v délce cca 1–2 minuty a poté necháme ještě 1–2 minuty působit. V průběhu peelingu doporučujeme zvlhčovat pokožku pleťovou vodou. Délku procedury je nutné přizpůsobit typu a citlivosti pokožky. Následným omytím peeling důkladně odstraníme a pokožku běžným způsobem ošetříme.

Tip:
po aplikaci krému doporučujeme pokožku omýt PLEŤOVOU VODOU ACAI–ČERVENÉ VÍNO a ošetřit pleť VYŽIVUJÍCÍM KRÉMEM ACAI–ČERVENÉ VÍNO.
  • 27. 11. 2018, 23:22

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie