Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské kraťasy-šortky-plavky ADIDAS,vel. XXL

Administrace

Pánské kraťasy-šortky-plavky ADIDAS,vel. XXL

444 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Pánské šortky značky Addias. S technologií CLIMALITE Soft Vám budou velice příjemné při nošení. Na kalhotech nalezneme i praktické kapsičky. Mladistvý vzhled. Kalhoty mají elastický pas. funkční materiál moderní design Materiál 100% polyester …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské kraťasy-šortky-plavky ADIDAS,vel. XXL

444 Kč
  • Popis zboží
Pánské šortky značky Addias. S technologií CLIMALITE Soft Vám budou velice příjemné při nošení. Na kalhotech nalezneme i praktické kapsičky. Mladistvý vzhled. Kalhoty mají elastický pas.
funkční materiál
moderní design

Materiál 100% polyester
Technologie CLIMALITE®
Kolekce Adidas Performance

CLIMALITE® je materiál pro optimální regulaci vlhkosti. Skládá se ze 100% syntetických funkčních vláken. Cílem je vázat tekutinu, kterou tělo vylučuje v podobě potu, co nejrychleji v textilu a odvádět ji ven. Pot je "nasáván" vnitřní strukturou vláken na vnější povrch a odtud se odpařuje pryč. Aby tento proces mohl hladce fungovat, musí se textilie první vrstvy nosit tak, aby těsně přiléhaly k tělu. CLIMALITE®+ je obohacen o nefritové vlákno, které vytváří chladivý účinek na kůži.

Produkty označené logem adidas Performance navazují na filozofii samotného zakladatele společnosti adidas, Adiho Dasslera. Jeho hlavním posláním a motivací bylo poskytovat sportovcům špičkové produkty. adidas Performance dnes nabízí funkční oblečení a sportovní obuv pro širokou škálu sportů, jako je např. běh, fotbal, outdoor, trénink, basketbal, tenis, volejbal a další. Díky kombinaci nejnovějších technologií a revolučních materiálů vznikají produkty, které sportovcům pomáhají překonat hranice svých vlastních možností. Z kolekce adidas Performance si vybere každý – od rekreačního milovníka sportu až po vrcholového sportovce.
  • 2. 6. 2020, 22:55

  • Zobrazení

    205

  • Oblíbené

    0

Kategorie