Zobrazit přihlášovací formulář

Letní šaty na ramínka, asymetrický střih

Administrace

Letní šaty na ramínka, asymetrický střih

250 Kč 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Krásné a nenošené letní šaty. Na ramínka, rovný střih, splývavý lehký příjemný materiál, dole s volánem, asymetrický střih dolního lemu. Přes prsa je látka dvojitá. Moc pěkné, měla jsem je jen jednou na sobě, neunosím. Ramínka, kulatý výstřih, vzadu je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní šaty na ramínka, asymetrický střih

250 Kč
  • Popis zboží
Krásné a nenošené letní šaty. Na ramínka, rovný střih, splývavý lehký příjemný materiál, dole s volánem, asymetrický střih dolního lemu. Přes prsa je látka dvojitá. Moc pěkné, měla jsem je jen jednou na sobě, neunosím.
Ramínka, kulatý výstřih, vzadu je střih po lopatky, nevykukuje podprsenka, přes tělo a břicho jsou rovné, skryjí i malé nedostatky postavy :-) Volánek je nařasený, od boků jsou trošku rozšířené, pohodlné. Ve výstřihu na zádech je všitá uzoučká gumička, dobře tím drží tvar přes prsa i na zádech. Barva odpovídá fotkám, převažuje světlá dřínově modrá s krémovou.
Nenašla jsem cedulku, takže prosím měřte, případné dotazy ráda zodpovím.
Materiál je lehoučký, příjemný a nemačkavý. Na omak to bude bavlna s viskozou. Kupované jako vel. 40, spíš budou na 38. Doporučuji pro postavu do 168 cm.
Kvalitní, hezké, bez známek nošení. Při rychlém jednání (do konce července 2014 cena dohodou)

délka celých šatů od ramen tak, jak visí na ramínku - postranní délka - kratší strana (pravá) 88 cm, delší cípek 104 cm, prostředkem cca 100 cm, délka od ramen k průramkům 22cm, šířka pod průramky (přes prsa) max. 44 cm (1/2), doporučuji horní objem max 89, délka výstřihu na zádech - od ramen k okraji 20 cm, v pase max. 45 cm, přes boky max 50 cm, volánek je vysoký 20 cm vpravo, 19 cm vlevo, uprostřed je vyšší, jak kopíruje šaty.
  • Velikost

    38

  • Rozměry

    délka celých šatů od ramen tak, jak visí na ramínku - postranní délka - kratší strana (pravá) 88 cm, delší cípek 104 cm, prostředkem cca 100 cm, délka od ramen k průramkům 22cm, šířka pod průramky (přes prsa) max. 44 cm (1/2), doporučuji horní objem max 8

  • 25. 4. 2018, 7:31

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    1

Kategorie