Zobrazit přihlášovací formulář

Plynový gril Texas BBQ 3 hořáky

Administrace

Plynový gril Texas BBQ 3 hořáky

4 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Grilování masa a pořádání grilovacích party se za posledních pár let v České republice těší velké oblibě. Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí, je velmi rozšířené právě grilování na grilu plynovém. V první řadě jde pochopitelně o preference každého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plynový gril Texas BBQ 3 hořáky

4 999 Kč
  • Popis zboží
Grilování masa a pořádání grilovacích party se za posledních pár let v České republice těší velké oblibě. Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí, je velmi rozšířené právě grilování na grilu plynovém. V první řadě jde pochopitelně o preference každého, ovšem několik nesporných výhod plynové grily jistě mají.

Pokrmy na plynovém grilu může, díky jednoduchému použití, připravovat opravdu každý. Stačí pouze připojit lahev s plynem a gril je připraven - žádné složité zapalování, rozdělávky a dlouhé čekání. Méně zkušení mohou využít funkce regulace výkonu a zajisté každý ocení "čistotu" grilování - žádný popel, ani zbytky po dřevěném uhlí.

Zahradní plynový gril G21 Texas je vybaven systémem Flame Tamer, třemi hlavními nerezovými hořáky s piezoelektrickým zapalováním a plynovou regulací, každý o maximálním výkonu 3,15 kW. Gril je pojízdný (má 2 kolečka), dále je vybaven teploměrem, odklápěcím krytem grilovací plochy a odkládacími dřevěnými poličkami na obou stranách.
Součástí balení grilu je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil.

Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací mřížky. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu.

Technické specifikace:
hlavní hořák: 3x
odklápěcí kryt: ano
teploměr: ano
pojízdný: ano
piezoelektrické zapalování: ano
grilovací prostor: 53 x 40 cm
velikost grilu:
  • 5. 11. 2017, 8:32

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Kategorie