Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek X-Lander X-Pulse

Administrace

Kočárek X-Lander X-Pulse

8 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Klokanek.cz Menší bratr modelu X-Move. Snoubí v sobě malé rozměry a nejpraktičtější řešení. Je to model dětského kočárku pro děti od narození (ve spojení s korbou X-Pram nebo Pram Light) až do konce kočárkového dobrodružství (sportovní sedačka od 6…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek X-Lander X-Pulse

8 990 Kč
  • Popis zboží
Klokanek.cz
Menší bratr modelu X-Move. Snoubí v sobě malé rozměry a nejpraktičtější řešení. Je to model dětského kočárku pro děti od narození (ve spojení s korbou X-Pram nebo Pram Light) až do konce kočárkového dobrodružství (sportovní sedačka od 6 měsíců do 3 let – 15 kg). Má možnost připevnění autosedačky skupiny 0.
Osvědčí se jak ve městě, tak v parku nebo na štěrkové cestě. Kočárek X-Pulse váží pouhých 12 kg. Skládá se společně se sedačkou do malého balíčku, který se vejde téměř do každého kufru. Díky přezce na rámu se během přenášení nebo vytahování z kufru auta nerozkládá.
X-Pulse není jen další nabídkou obyčejného městského vycházkového kočárku. Nafukovací zadní desetipalcová kolečka umožňují pohodlné přemisťování po schodech nebo obrubnících a během spánku chrání dítě před otřesy. Ke klidnému dětskému spánku přispívá také rozkládací sedačka s nastavitelnou opěrkou nohou. Po jejím rozložení vzniká dodatečný prostor pro pohodlnou polohu těla.
Je to outdoorový kočárek, dokonale uzpůsobený městskému životnímu rytmu. Ale především je to kočárek přizpůsobený rytmu dne a potřebám Vašeho dítěte.
Nová, vyšší boudička - je ještě větší a lépe tak chrání Vaše dítě. Díky této změně bude mít i vysoké dítě dostatek místa nad hlavou. Nastavitelná podle potřeby, lze ji zvětšit rychlým rozepnutím zipu.
UV50 látka. Při navrhování kočárků je základním požadavkem nejvyšší péče o bezpečnost a zdraví dětí. Všechny textilie v kočárku mají nejvyšší ochranu proti slunečnímu záření UV50. Zatahovací boudička UV50 téměř kompletně zastíní dítě sedící v kočárku a tím pečuje o jeho zdraví a chrání ho před škodlivými vnějšími faktory.
Nafukovací zadní kolečka - kočárek plynule překonávající nerovnosti. Díky nim je jízda i
  • 29. 10. 2023, 8:10

  • Zobrazení

    1 954

  • Oblíbené

    0

Kategorie