Zobrazit přihlášovací formulář

Enesti protivrásková emulze kolagen,hyaluron

Administrace

Enesti protivrásková emulze kolagen,hyaluron

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Intenzivní protivrásková emulze (jemný krém) s vysokým obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové. Expertně namíchané složení pozvedá kontury, vyživuje. Účinky: * obohacuje pleť o živiny * hydratuje * pozvedá kontury *…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Enesti protivrásková emulze kolagen,hyaluron

490 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Intenzivní protivrásková emulze (jemný krém) s vysokým obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové. Expertně namíchané složení pozvedá kontury, vyživuje.

Účinky:
* obohacuje pleť o živiny
* hydratuje
* pozvedá kontury
* zároveň pleť nezatěžuje

Použití:
Vhodná především na denní použití. Jemně vmasírujeme do vytonizované pleti. Ideální i pod make-up, BB krém.
Doporučený věk 30+ pro všechny typy pleti.
Cenově výhodné balení 150ml, vydrží dlouhou dobu (běžně krémy mívají jen 50ml)

Tip:
Pro starší pleť 40+ nebo pro suchou, dehydratovanou pleť lze použít pod krém ze stejné řady, čímž se zmaximalizují blahodárné účinky.

Enesti Remine Collagen + Oligo Hyaluronic Acid Line je pěstící řada z nabídky vysoce kvalitní korejské kosmetiky. Jedná se o řadu s vysokým obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové. Je to naprosto skvělá a jedinečná kombinace. Na pleti vytváří vysoce koncentrovanou ochrannou bariéru, která napomáhá maximalizovat elasticitu, hydrataci a přitom umožňuje vstřebávání výživných komponentů hluboko do pokožky. Kyselina hyaluronová zabraňuje vysychání a rohovatění, a působí tak jako účinná prevence proti ztrátě optimální vláčnosti. Kolagen intenzivně ovlivňuje elasticitu a pomáhá pleti proti stárnutí buněk. Viditelně vypíná ochabující pleťové kontury, které navíc zpevňuje a pozvedává.

Aktivní komponenty: kolagen, kyselina hyaluronová, portulaca, ceramidy, hydratační komplex, apha - tocopherol, vitamíny A, C a E.
  • 23. 2. 2019, 13:15

  • Zobrazení

    240

  • Oblíbené

    0

Kategorie