Zobrazit přihlášovací formulář

Hra po pokročilé od 12let - CV ..Co by bylo kdyby.

Administrace

Hra po pokročilé od 12let - CV ..Co by bylo kdyby.

559 Kč 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Cílem hry CV je vytvoření životopisu fiktivní postavy, kterou hráč představuje. Přemýšleli jste někdy o tom, kým byste byli, kdyby se váš život odvíjel jinak? Možná by z vás byl kouzelník nebo cestovatel. Nebo vás láká svět velkého byznysu a vašim…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra po pokročilé od 12let - CV ..Co by bylo kdyby.

559 Kč
  • Popis zboží
Cílem hry CV je vytvoření životopisu fiktivní postavy, kterou hráč představuje.

Přemýšleli jste někdy o tom, kým byste byli, kdyby se váš život odvíjel jinak? Možná by z vás byl kouzelník nebo cestovatel. Nebo vás láká svět velkého byznysu a vašim cílem je vydělat miliony dolarů? Ve hře CV je možné všechno: vysněná práce, nové vztahy i dovednosti…Můžete se stát, kým jen chcete! Budujte svůj příběh krok za krokem a na konci hry získáte unikátní sadu karet – své cirruculum vitae. Hráč, který nejlépe uskuteční životní plány, se stane vítězem.

Pravidla hry
Hráči házejí kostkami a hozené symboly jim umožňují získávat karty různých životních počinů. Karty jim poskytují určité zvláštní dovednosti a další symboly. Takto hráči krok za krokem tvoří příběhy svých hrdinů a snaží se dosáhnout vytyčených cílů. Na konci hry dostávají hráči za získané sady karet bodové ohodnocení. Hráč, který získá nejvíc bodů, se stává vítězem.

Hra obsahuje:

87 karet

Hrací plochu

7 kostek

49 žetonů

Zápisník bodování

Tužku

Návod

Tato hra s kostkami a osobitě ilustrovanými kartami Vám umožní stát se libovolnou postavou a prožít život úplně jinak. Nespočet možných kombinací zaručuje spoustu napínavých partií.



Hra ze série Granna Expert určené pro 2–4 pokročilé hráče starší 12 let.

Doba trvání: 60 minut
  • 16. 11. 2022, 12:55

  • Zobrazení

    285

  • Oblíbené

    0

Kategorie