Zobrazit přihlášovací formulář

53. Jedlý papír ATYPICKÝ - Kačer Donald - 15x13 cm

Administrace

53. Jedlý papír ATYPICKÝ - Kačer Donald - 15x13 cm

65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Obrázek na dort z jedlého papíru. Obrázek má atypický tvar a kopíruje kontury obrázku. Můžete jej umístit na kulatý dortový korpus buď do středu nebo asymetricky ke kraji, a pak kraje dozdobit krémem a různým cukrářským posypem. Pokud jej umístíte na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

53. Jedlý papír ATYPICKÝ - Kačer Donald - 15x13 cm

65 Kč
  • Popis zboží
Obrázek na dort z jedlého papíru. Obrázek má atypický tvar a kopíruje kontury obrázku. Můžete jej umístit na kulatý dortový korpus buď do středu nebo asymetricky ke kraji, a pak kraje dozdobit krémem a různým cukrářským posypem. Pokud jej umístíte na obdélníkový korpus, máte neomezené možnosti v umístění a zdobení. Obrázek se pokládá přímo na korpus pomazaný krémem nebo se pomocí Decorgelu přilepí na dort politý čokoládou. Dort se konzumuje i s obrázkem. Trvanlivost je minimálně jeden rok.

Cena je za 1ks.

DŮLEŽITÉ: Jedlá fotografie se nesmí dostat do kontaktu s vodou, šťávou z ovoce apod., protože by nabobtnala nebo se rozpustila. Ze stejného důvodu není možno jedlou fotografii zalévat gelem, agarem apod. Pro nejlepší výsledek doporučujeme použít na povrch fotografie Decorgel (je také v naší nabídce), který velmi zvýrazní kontrast a barevnost fotografie.

DECORGEL (50,-) - speciální potravinářský gel na jedlý papír. Glukózový sirup určený pro fixaci jedlého obrázku na dort a oživení barev obrázku. Obsah tuby vystačí na dva obrázky velikosti 22 cm.

Skladem ANO - 1 ks
  • Značka

    MODECOR

  • Rozměry

    15x13 cm

  • 10. 2. 2019, 20:08

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie