Zobrazit přihlášovací formulář

FARE kožené kotníčkové boty 2129104 vel. 19

Administrace

FARE kožené kotníčkové boty 2129104 vel. 19

299 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 30 Kč
Kvalitní, certifikované boty z pravé kůže. Pevná, kotníčková obuv, šněrovací, dlouhodobě ověřeného a stále oblíbeného střihu. Vrchový materiál - pravá kůže hladká. Podšívka - pravá kůže. Podešev je z termoplastického kaučuku s módní povrchovou úpravou.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 12. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FARE kožené kotníčkové boty 2129104 vel. 19

299 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní, certifikované boty z pravé kůže.
Pevná, kotníčková obuv, šněrovací, dlouhodobě ověřeného a stále oblíbeného střihu. Vrchový materiál - pravá kůže hladká. Podšívka - pravá kůže. Podešev je z termoplastického kaučuku s módní povrchovou úpravou. Předností je vyjímatelná vkládací stélka a pevný opatek i špice.

Vnitřní délka obuvi:
č.19 - 130 mm

ŽIRAFA - garant zdravotní nezávadnosti dětské obuvi
V souvislosti s ekonomickými reformami po roce 1989 došlo u nás k výrazným změnám v nabídce dětské (a nejen dětské) obuvi. Náš trh je doslova zaplaven levnou, ale nekvalitní obuví převážně z asijských zemí, která má často zásadní nedostatky v konstrukci, je proporcionálně a tvarově nevhodná pro nohy našich dětí a často je vyrobena ze syntetických materiálů bez hygienických atestů.

Dříve jsme se s tímto zbožím setkávali pouze na tržištích a v pouličních stáncích. V současné době se s ním můžeme setkat i v kamenných“ obchodech. Rodiče jsou pak na rozpacích, jak rozeznat zdravotně nezávadnou obuv od obuvi, která může vážně poškodit nohy jejich dítěte.

Protože si většina rodičů není při výběru jista, zda nekupuje výrobek pro dítě nevhodný, zavedla Česká obuvnická asociace se sídlem ve Zlíně v roce 1997 dobrovolnou certifikaci nejen u nás vyrobené, ale i k nám dovezené dětské obuvi. Při posuzování zdravotní nezávadnosti obuvi působí Komise zdravotně nezávadného obouvání. Vlastní zkoušky se provádí v Institutu pro testování a certifikaci ve Zlíně. Obuv, která úspěšně prošla certifikačním řízením, odpovídá požadavkům na ortopedickou a hygienickou nezávadnost a bezpečnost při používání, obdrží certifikát zdravotní nezávadn
  • Značka

    FARE

  • Velikost

    19

  • 22. 7. 2020, 20:22

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SKIP HOP Zoo Lahvička s brčkem Kravička
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hra Dr. Heuréka
Yookidoo Skládací květina
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)

Kategorie