Zobrazit přihlášovací formulář

Fotbalový dres Real Madrid Gareth Bale 16/17

Administrace

Fotbalový dres Real Madrid Gareth Bale 16/17

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 26 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Fotbalový dres Real Madrid CF Gareth Bale Toužíte po dresu jednoho z nejlepších hráčů planety? Hráče jednoho z nejlepších klubů na světě, klubu Real Madrid? Tak neváhejte a dres Real Madrid Gareth Bale zakupte. Jedná se levnější variantu fanouškovského…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fotbalový dres Real Madrid Gareth Bale 16/17

399 Kč
  • Popis zboží
Fotbalový dres Real Madrid CF Gareth Bale
Toužíte po dresu jednoho z nejlepších hráčů planety? Hráče jednoho z nejlepších klubů na světě, klubu Real Madrid? Tak neváhejte a dres Real Madrid Gareth Bale zakupte. Jedná se levnější variantu fanouškovského dresu tohoto hráče. Nižší kvalita, ovšem jedinečná cena. Dres potištěn sublimační technologií. Barevnost je tedy stálá a nelze ji z dresu vyprat či jinak odstranit. V nabídce mnoho velikostí od dětských do dospělé XXL. Také máte možnost přikoupit dárkovou krabičku a vytvořit tak parádní dárek.
Materiál
Fotbalový dres výše je vyroben ze 100% polyesteru. Použitý materiál je nejrozšířenější látkou používanou na výrobu sportovních dresů (včetně fotbalových). Jeho struktura zaručuje prodyšnost a rychle schnoucí vlastnosti. Doporučujeme prát na 40 stupňů.
Určení - Využití
Vhodné pro muže, ženy i děti. Jedná se o střih unisex. Materiálově je tento dres vyráběn jako fan. Tedy pro všechny fanoušky kteří chtějí na stadionu, či u televize fandit v barvách klubů či státu. Tabulku velikostí najdete jako foto u každého produktu.
Doba dodání - Expres doručení
U každého zboží, v horní části pod cenou, vidíte reálnou dobu výroby a dodání. Potřebujete zboží dříve? Stačí nás kontaktovat. U některých produktů ovšem nabízíme EXPRES DORUČENÍ = doručení do druhého dne. Zda právě výrobek který jste si vybrali splňuje tyto podmínky, zjistíte po kontaktu s naší zákaznickou podporou. Emailovou adresu i telefon najdete v ,,Kontaktujte nás,,
  • Rozměry

    Velikosti od 116 do XXL

  • 17. 10. 2018, 22:21

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    0

Kategorie