Zobrazit přihlášovací formulář

Postýlka - palanda pro panenky NEBO 2 POSTÝLKY

Administrace

Postýlka - palanda pro panenky NEBO 2 POSTÝLKY

1 050 Kč 1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 99 Kč
Nádherná dřevěná patrová postýlka v růžové barvě s ložním prádlem a matrací ve stejném designu! Může být použita jako samostatná postel nebo jako patrová postel upevněná dřevěnými kolíky. Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Postýlka - palanda pro panenky NEBO 2 POSTÝLKY

1 050 Kč
  • Popis zboží
Nádherná dřevěná patrová postýlka v růžové barvě s ložním prádlem a matrací ve stejném designu! Může být použita jako samostatná postel nebo jako patrová postel upevněná dřevěnými kolíky.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71.

Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů.

Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Rozměry: 51x28 cm
Věk: 3+
  • 7. 7. 2023, 22:39

  • Zobrazení

    955

  • Oblíbené

    1

Kategorie