Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské lyže Joyride Blue 90 cm s vázáním

Administrace

Dětské lyže Joyride Blue 90 cm s vázáním

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Nové carvingové lyže Joyride Blue 90 cm jsou kvalitní dětské lyže s dřevěným jádrem. Nabízí velice slušný poměr cena / výkon a jsou určeny začátečníky a mírně pokročilé. Součástí lyže je plastový tip protector, který chrání špici proti zásekům do lyže a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské lyže Joyride Blue 90 cm s vázáním

1 399 Kč
  • Popis zboží
Nové carvingové lyže Joyride Blue 90 cm jsou kvalitní dětské lyže s dřevěným jádrem. Nabízí velice slušný poměr cena / výkon a jsou určeny začátečníky a mírně pokročilé. Součástí lyže je plastový tip protector, který chrání špici proti zásekům do lyže a prodlužuje tak její životnost. Nízká hmotnost lyže, moderní design v kontrastních barvách v kombinaci s vysoce lesklým povrchem. Je vynikající volbou pro zákazníky, kteří nechtějí investovat peníze do drahých lyží, ze kterých děti brzy vyrostou, ale přesto vyžadují stoprocentní kvalitu. Lyže jsou v setu s vázáním Tyrolia SX 45 (do 45 kg) v černé barvě.
Pokud chcete, abychom Vám vázání na lyže zdarma namontovali, uveďte do poznámky k objednávce délku skeletu Vašich lyžáků (tento údaj v mm najdete vyražen do plastu na špici nebo patě Vašich lyžáků).
  • 7. 9. 2021, 9:18

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Kategorie