Zobrazit přihlášovací formulář

Samolepící 3D Mozaika Mix

Administrace

Samolepící 3D Mozaika Mix

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Samolepící 3D mozaika - dlaždice jsou, jak jejich název napovídá, určeny pro použití jako dlaždice ve standardním formátu 20 x 20 cm. Vypadají stejně jako keramické, ale ve skutečnosti jsou z lehkého plastu. Vzhledem k tomu, že jsou samolepicí, mohou být…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samolepící 3D Mozaika Mix

290 Kč
  • Popis zboží
Samolepící 3D mozaika - dlaždice jsou, jak jejich název napovídá, určeny pro použití jako dlaždice ve standardním formátu 20 x 20 cm. Vypadají stejně jako keramické, ale ve skutečnosti jsou z lehkého plastu. Vzhledem k tomu, že jsou samolepicí, mohou být snadno aplikovány na stávající dlažbu při rekonstrukci stěn Vaší kuchyně či koupelny bez nutnosti jakékoliv zednické práce.
Dlaždice linka je nabízena v 18 různých barvách, od bílé a růžové po modrou a zelenou a červenou či černou.
Mohou být ošetřeny jakýmkoliv neabrazivním čistící prostředkem, jsou odolné vůči teplu a vlhkosti, které jsou typické pro kuchyň a koupelnu.
Je třeba také poznamenat, že Dlaždice mohou být také stříhany nůžkami, aby se vešly na všechny stěny různých velikosti, nebo lze vytvořit hranice a vzory kolem zrcadla dveří, podél stěn a to i přímo v kuchyni a nábytek v koupelně.
Co se stane, když jsou dlaždice použity nevhodným způsobem? Řešení je jednoduché. Dlaždice Decor jsou snadno odnímatelné a to i po dlouhé době: stačí nazvednout za roh, oddělit a aplikovat znovu. A nejlepší na tom je, že můžete opakovat tuto operaci tolikrát, kolikrát chcete, protože lepidlo je tak odolné, že můžete změnit vzhled Vaší kuchyně nebo koupelny každý den!
  • Rozměry

    Balení obsahuje 3ks panelů mozaiky, 1ks 20 x 20 cm, cena je uvedena za ucelené balení (3ks)

  • 16. 4. 2018, 9:58

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S
Mikina Ombre vel. XL
Vesta Pepperts! vel. 164
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Šaty a sukně Loap vel. 42

Kategorie