Zobrazit přihlášovací formulář

SCHLEICH Karavan pro kamarádská setkání STÁJ 42415

Administrace

SCHLEICH Karavan pro kamarádská setkání STÁJ 42415

1 690 Kč 1 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
42415 Karavan pro kamarádská setkání Další dobrodružné příběhy z "Horse Club“ budou obohacené o super tajné místo pro přátelská setkání. Den před dvanáctými narozeninami Hannah najdou kamarádky starý karavan a rozhodnou se, že se stane jejich klubovou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SCHLEICH Karavan pro kamarádská setkání STÁJ 42415

1 690 Kč
  • Popis zboží
42415 Karavan pro kamarádská setkání

Další dobrodružné příběhy z "Horse Club“ budou obohacené o super tajné místo pro přátelská setkání. Den před dvanáctými narozeninami Hannah najdou kamarádky starý karavan a rozhodnou se, že se stane jejich klubovou centrálou. Kdykoliv je třeba vyřešit nějakou hádanku, setkají se dívky v karavanu. V zimě je pro dívky pohodlné sedět na modrém gauči s polštáři, v létě zase otevřít boční stěnu karavanu a mít tak krásnou velkou terasu.

Pokud je horké počasí, lze odstranit i střechu karavanu a mít přístřeší pro koně. V podlaze karavanu je malá skrýš, ve které ukrývají své klubové deníky a upomínkové předměty ze svých dobrodružství.

Mnoho dílů karavanu je funkčních – skládací stůl, pohyblivé žaluzie a dveře, sklopný slunečník a polštáře vyrobené z opravdové látky. Karavan je možné připojit k pick-upu. Karavan pro tajná klubová setkání obsahuje dívku a koně. Dívka je plně pohyblivá: může sedět, jet na koni, stát a dokonce utíkat.

Uzda a sedlo od koně jsou odnímatelné. Jedná se o kompletní hrací sadu s postavičkami a příslušenstvím, které mohou být uloženy v karavanu – kdykoli je tedy možné karavan přenášet z místa na místo. Figurky jsou vyrobeny z kvalitního gumového materiálu a jsou ručně malované.

Věk: 3+. Rozměry balení: 39 x 23 x 16,5 cm.

BALENÍ OBSAHUJE POSTAVU, KTERÁ JE VYOBRAZENA NA KRABICI. Kloubová postavička, která je vyobrazena na některých obrázcích - to byl původní záměr SCHLEICH. Podle informací dodavatele vůbec nebyla tato výroba s kloubovou figurkou u tohoto produktu zahájena a ani nebude. Kloubové postavičky lze u nás zakoupit pouze zvlášť.
  • 7. 7. 2023, 22:37

  • Zobrazení

    1 683

  • Oblíbené

    1

Kategorie