Zobrazit přihlášovací formulář

Lov lososů v Jemenu

Administrace

Lov lososů v Jemenu

149 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 72 Kč
Romantický, téměř pohádkový příběh ze současnosti, LOV LOSOSŮ V JEMENU, vypráví o poněkud introvertním vědci z ministerského odboru pro rybolov a zemědělství. Doktor Fred Jones (Ewan McGregor) momentálně svádí boj se svou stereotypní prací i se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lov lososů v Jemenu

149 Kč
Koupit
Romantický, téměř pohádkový příběh ze současnosti, LOV LOSOSŮ V JEMENU, vypráví o poněkud introvertním vědci z ministerského odboru pro rybolov a zemědělství.

Doktor Fred Jones (Ewan McGregor) momentálně svádí boj se svou stereotypní prací i se stagnujícím manželstvím. Život se mu ale obrátí naruby ve chvíli, kdy se stane součástí plánu jemenského šejka (Amr Waked), který je vášnivým rybářem a sní o zdánlivě nemožném - nasadit do jemenských vysychajících řek lososy.

Britská vláda touží odvrátit pozornost od svého posledního průšvihu a lační po každé dobré zprávě z této oblasti. Když se o šejkově plánu dozví Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas), hrůzu nahánějící mluvčí ministerského předsedy, nápadu se s nadějí ihned chopí a Freda pověří dohledem nad celým projektem, což ho vůbec netěší.

Pro logicky smýšlejícího, konzervativního vědce jako je Fred, plán vysazení lososů v poušti hraničí se šílenstvím. Charismatický šejk si svým mystickým světonázorem ale Freda brzy získává na svou stranu. Zalíbení Fred navíc najde i v šejkově zástupkyni, Harriet Chetwode-Talbot (Emily Blunt), laskavé a okouzlující anglické krásce, která ho na cestě do Jemenu doprovází.

Když je Fred nucen pomáhat Harriet s jejími osobními problémy, dokonce se dokáže oprostit od svého hluboko zakořeněného cynismu. S její podporou se s úspěchem zhostí šejkova výstředního úkolu, vydá se na cestu sebepoznání a objeví nečekanou lásku.

V hlavních rolích filmu LOV LOSOSŮ V JEMENU se představují Ewan McGregor (Muž ve stínu), Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) a Kristin Scott Thomas (Nowhere Boy).

Režie se ujal Lasse Hallström (Čokoláda, Pravidla moštárny), produkoval Paul Webster (Brighton Rock, Pokání) a pro filmové plátno podle uznávaného bestselleru Paula Tordaye zpracoval Simon
  • 19. 3. 2024, 19:41

  • Zobrazení

    343

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mr. & Mrs. Smith
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Mr. & Mrs. Smith

Čachtická paní
Nové
DIGIPACK

Čachtická paní

Zapomenutý ostrov
Nové
DIGIPACK

Zapomenutý ostrov

Muži v černém
Nové
PLAST

Muži v černém

Manželky a dcery 2
Manželky a dcery 6
Ztracen v oblacích
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Ztracen v oblacích

Muži v černém II.
Muživ černém III
Pulp Fiction
Nové
PAPÍR

Pulp Fiction

Válečník
Coco Chanel a Igor Stravinsky - DVD

Kategorie