Zobrazit přihlášovací formulář

Puzzle výukové - Vývoj housenky, 44ks (Goki)

Administrace

Puzzle výukové - Vývoj housenky, 44ks (Goki)

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná hračka která pobaví i něco naučí. Puzzle má celkem 44 dílků a skládá se celkem do 4 vrstev na sebe do rámečku. Puzzle ve 4 vrstvách podporuje schopnost přiřazování a kombinační dovednosti dětí. Skládání tohoto puzzle je výborné na soustředění.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puzzle výukové - Vývoj housenky, 44ks (Goki)

239 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná hračka která pobaví i něco naučí. Puzzle má celkem 44 dílků a skládá se celkem do 4 vrstev na sebe do rámečku. Puzzle ve 4 vrstvách podporuje schopnost přiřazování a kombinační dovednosti dětí. Skládání tohoto puzzle je výborné na soustředění. Puzzle také vynikajícím způsobem rozvíjí představivost a prostorové myšlení malých dětí. Na začátku můžete dětem puzzle tematicky rozdělit, než se samy naučí správně přiřazovat dílky k jednotlivým vrstvám.



Děti mají rády motýlky a rády za nimi pobíhají a pozorují je. Ukažte dětem hravou formou, jak se z malého vajíčka na lístečku vyklube nenasytná housenka, která se později zakuklí a uloží k dlouhému spánku. A poté že se z ní vyklube nádherný a pestrobarevný motýlek. Obrázky jsou pěkně ilustrované.



Rozměr základní desky je 20x20x1,5cm. Vhodné pro děti od 3 let.
  • 13. 5. 2022, 8:45

  • Zobrazení

    185

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie