Zobrazit přihlášovací formulář

Stavebnice - Maxim srubová, 270ks v tubusu

Administrace

Stavebnice - Maxim srubová, 270ks v tubusu

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Sada Maxim Srubová stavebnice 270 kusů v tubusu, poskytuje hodiny klasické dětské zábavy. Umožňuje stavět nebo rozšiřovat budovy a města, vše podle stavebních plánů, které jsou její součástí. Sada obsahuje mnoho dřevěných kulatin různých délek a plochých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stavebnice - Maxim srubová, 270ks v tubusu

799 Kč
  • Popis zboží
Sada Maxim Srubová stavebnice 270 kusů v tubusu, poskytuje hodiny klasické dětské zábavy. Umožňuje stavět nebo rozšiřovat budovy a města, vše podle stavebních plánů, které jsou její součástí. Sada obsahuje mnoho dřevěných kulatin různých délek a plochých střešních prken, barevné doplňky dveří a oken, díky kterým můžete vytvořit skutečné mistrovské dílo. Nemusíte být architekti, aby jste si užili spoustu legrace s tímto stavebním materiálem. Budete mít hodiny na navrhování nových a zajímavých domů, stodol, nebo cokoliv jiného si vymyslíte. Maxim se snaží spojovat logické myšlení a fantazii se zábavou.



Průměr jednotlivých dílku je 18mm, délka dílů cca 40 až 195mm. Srubové stavebnice se nelepí, lze je opakovaně skládat, děti mohou postavit mnoho variant staveb.



Vše je uloženo v praknickém úložném pevném boxu - tubusu.
  • Značka

    MAXIM

  • Rozměry

    Počet díku je 270ks.

  • 13. 4. 2019, 7:28

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie