Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Slim Shapers Short - velikost M @@@

Administrace

@@@ Slim Shapers Short - velikost M @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 30 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Saunovací legíny - vnějšek černý a vnitřek žlutý Jsou vyrobené z odolné, pružné, pohodlné a měkké látky : neoprén a nylon. Neoprén umožní saunovací efekt a zároveň absorbuje pot a udržuje tělo v suchu. Tloušťka materiálu 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Slim Shapers Short - velikost M @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Saunovací legíny - vnějšek černý a vnitřek žlutý

Jsou vyrobené z odolné, pružné, pohodlné a měkké látky : neoprén a nylon. Neoprén umožní saunovací efekt a zároveň absorbuje pot a udržuje tělo v suchu. Tloušťka materiálu 3 mm je adaptabilní ve všech směrech. Snadno pratelná, stačí jen vymáchat ve vlažné vodě a nechat uschnout. Formuje pas, boky a stehna najednou předchází a uvolňuje bolesti svalů, zatímco udržuje třísla a stehenní svaly v teple. Kalhoty zvyšují pocení při cvičení nebo relaxaci, pomáhají odstraňovat objemné partie kolem pasu, stehen a hýždí. Ideální pro joggging, aerobik, lyžování, surfing, jetski atd. Short jsou celoobšité.

Upozornění : V případě, že se objeví při používání tohoto výrobku anaphylaxe již je nepoužívejte. Instrukce k praní : Perte ručně ve studené vodě a mýdlem. Pořádně vymáchejte a nechte vysušit při pokojové teplotě. Neždímejte ani neperte v pračce. Upozornění pro uživatele: vyprát před nošením a umyjte si tělo po každém použití, aby jste předešli kožním problémům, není vhodné pro ty jež mají citlivou pleť. Nepoužívejte při spaní.
  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Šíře vrchního dílu bez natažení: 52cm. Délka předního sedu bez natažení: 27cm. Celková délka měřeno od vrchního dílu po konec nohavičky: 55cm. Maximální natažení šíře cca: + 10 až 15cm.

  • 14. 10. 2020, 20:28

  • Zobrazení

    283

  • Oblíbené

    1

Kategorie