Zobrazit přihlášovací formulář

Götz panenka GIUSEPPINA - Just Like Me - 27 cm

Administrace

Götz panenka GIUSEPPINA - Just Like Me - 27 cm

690 Kč 850 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Götz panenka Giuseppina JUST LIKE ME - 27 cm / 11 palců hnědé vlasy, hnědé oči . Spící plně, (5x) spojované vinyl tělo, hlava, ruce a nohy Giuseppina nosí: krásně červeno-růžové letní šaty a růžové ponožky s botičkami. Ve vlasech nesmí chybět velká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Götz panenka GIUSEPPINA - Just Like Me - 27 cm

690 Kč
  • Popis zboží
Götz panenka Giuseppina JUST LIKE ME - 27 cm / 11 palců hnědé vlasy, hnědé oči .

Spící plně, (5x) spojované vinyl tělo, hlava, ruce a nohy

Giuseppina nosí: krásně červeno-růžové letní šaty a růžové ponožky s botičkami. Ve vlasech nesmí chybět velká růžová mašle.

I tato paneka se těší na společné chvíle s novou maminko, která se o ni bude starat, česat ji a oblékat do krásných nových oblečků - velký výběr v našem e-shopu.

Všechny panenky přicházejí s vysokou hodnotou vlasů s přirozeným vzhledem. Vlasy jsou všité do hlavy a děti je mohou snadno umýt, zkrášlit a česat nekonečně dlouho. Just Like Me panenka byly vyrobena s důrazem na milující detail - krásné oblečení a módní příslušenství! Panenky Götz jsou určeny pro hru, která zvyšuje vývoj dítěte! Neutrální výraz, milující detaily a doplňky, jakož i schopnost představovat panenku v přirozených polohách podporuju dítě ve vývoji. Všechny Götz Dolls jsou absolutně bez ftalátů ! Všechny Götz Hannah panenky lze prát v ruce!
  • 29. 11. 2019, 23:00

  • Zobrazení

    204

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sparkle girlz Fairy víla
Kouzelná hůlka s doplňky

Kategorie