Zobrazit přihlášovací formulář

Huile Toys virující kuličky míčky KÁČA 959

Administrace

Huile Toys virující kuličky míčky KÁČA 959

259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Představujeme Vám pěknou a zábavnou hračku pro nejmenší děti od 6 měsíců. Roztočte virující barevné kuličky pomocí rychlého stisknutí hlavy kuřete. Kuličky se roztočí a budou vydávat chrastící zvuk. Celek se otáčí kolem své osy a kuličky mají za úkol…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Huile Toys virující kuličky míčky KÁČA 959

259 Kč
  • Popis zboží
Představujeme Vám pěknou a zábavnou hračku pro nejmenší děti od 6 měsíců. Roztočte virující barevné kuličky pomocí rychlého stisknutí hlavy kuřete. Kuličky se roztočí a budou vydávat chrastící zvuk. Celek se otáčí kolem své osy a kuličky mají za úkol trefit do důlků uvnitř těla kuřete. Uvidíte, tato hračka se zalíbí každému mrňouskovi a vykouzlí mu úsměv na rtech.

Hračka je vyrobena z velmi kvalitního plastu ve veselých živých barvách. Kreslení s touto tabulkou je bezpečné a hlavně čisté. Nehrozí počmárané stěny nebo vylitá barva na podlaze. Celek je zabalen do pěkné krabice – ideálně se hodí jako pěkný dárek pro děti od 3 let. Hračka má evropský certifikát bezpečnosti CE.
Hračka je vyrobena z velmi kvalitního netoxického plastu ve veselých živých barvách. Hračka má evropský certifikát bezpečnosti CE.

Rozměry:
Hračka: 21 x 15 cm
Balení: 22 x 17 x 13, 5 cm

INTERAKTIVNÍ HRAČKA PRO VŠECHNY DĚTI
  • 13. 3. 2019, 9:52

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    1

Kategorie