Zobrazit přihlášovací formulář

Šlehač - rychlík - tupperware - červený

Administrace

Šlehač - rychlík - tupperware - červený

469 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Rychlík je dokonalý kuchyňský pomocník pro šlehání a míchání. Hodí se především na bílky, palačinky, šlehané těsto, omelety a majonézu. Pracuje rychleji a tišeji než elektrický šlehač. A hlavně je ušleháno během chvilky! - skládá se ze dvou oddělených…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šlehač - rychlík - tupperware - červený

469 Kč
  • Popis zboží
Rychlík je dokonalý kuchyňský pomocník pro šlehání a míchání. Hodí se především na bílky, palačinky, šlehané těsto, omelety a majonézu. Pracuje rychleji a tišeji než elektrický šlehač. A hlavně je ušleháno během chvilky!
- skládá se ze dvou oddělených částí, což jsou nádoba a kryt se zabudovanou rukojetí, těsněním na okrajích krytu, horním krytem a metličkami. Rozebrání a sestavení vyžaduje velmi málo úsilí a času.
- točením rukojeti ve směru hodinových ručiček Rychlík dokáže šlehat menší a větší množství jídla velmi efektivně.
- objem 1 litr - má vyznačenou stupnici na odměřování tekutin. Nádoba je průhledná, tak aby nám dovolila vidět a sledovat její obsah během práce s Rychlíkem.
- vyžaduje minimální sílu při práci a je určen jak pro leváky, tak pro praváky, přičemž se vždy točí ve směru hodinových ručiček.
- kryt má zabudované víko s měkkými hranami, které padne přesně a pevně na nádobu, což omezuje rozlití jídla během práce.
- moderní design výrobku.
- je ergonomicky tvarovaný, takže se jednoduše přidržuje: rukověť jednou rukou, kryt druhou.
- na spodní straně nádoby se nachází protiskluzová guma, která zajišťuje stabilitu Rychlíku na povrchu stolu nebo kuchyňské lince při práci.
  • 8. 9. 2017, 11:03

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie