Zobrazit přihlášovací formulář

Zdravá lahev 0,5l Krtek-limitovaná série

Administrace

Zdravá lahev 0,5l Krtek-limitovaná série

199 Kč 219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Doprava: od 87 Kč
Máme obrovskou radost, že Vám můžeme v limitované sérii představit Zdravou lahev® s potiskem nejoblíbenější české animované postavičky. Příběhy o Krtečkovi patří k české animované klasice. Postavička Krtečka baví děti již po desítky let a její obliba…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdravá lahev 0,5l Krtek-limitovaná série

199 Kč
  • Popis zboží
Máme obrovskou radost, že Vám můžeme v limitované sérii představit Zdravou lahev® s potiskem nejoblíbenější české animované postavičky.
Příběhy o Krtečkovi patří k české animované klasice. Postavička Krtečka baví děti již po desítky let a její obliba neklesá, ba právě naopak!

Zdravé lahve jsou unikátní český výrobek.Lahve jsou vyrobeny z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely.Neobsahují ftaláty, změkčovadla a Bisfenol A. Netvoří se vnich plísně, nepojímají pachy a jsou vhodné pro všechny druhy nápojů až do teploty 100°C. Mají uzamykatelné víčko s open/close systémem. Snadná údržba,široký plnící otvor pro snadné mytí. Lahve je možné mýt v myčce a také vyvařit (podobně jako kojenecké lahve).Atestována pro použití v mikrovlnné troubě.Plně recyklovatelná, ekologicky šetrná.Určena všem bez rozdílu (dětem, ženám, mužům, seniorům ...)

Krtek 0,5l barva bílá
  • 12. 4. 2023, 9:27

  • Zobrazení

    1 020

  • Oblíbené

    1

Kategorie