Zobrazit přihlášovací formulář

Bavlněná tetra osuška 90x100 cm - potisk BERUŠKA

Administrace

Bavlněná tetra osuška 90x100 cm - potisk BERUŠKA

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Balení 2 ks cena 180,- Kč. Česká kvalita! Gramáž : 205 g/m2. V prvních měsících života není nic lepšího a příjemnějšího na utření miminka po koupání! Připravte si osušku nahřátou, pro miminko bude pak osušení ten nejpříjemnější okamžik při koupání. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bavlněná tetra osuška 90x100 cm - potisk BERUŠKA

95 Kč
  • Popis zboží
Balení 2 ks cena 180,- Kč. Česká kvalita! Gramáž : 205 g/m2.

V prvních měsících života není nic lepšího a příjemnějšího na utření miminka po koupání! Připravte si osušku nahřátou, pro miminko bude pak osušení ten nejpříjemnější okamžik při koupání.

Doporučuji mít 2 ks na střídání, můžete si vybrat originální balení 2 stejných kusů nebo si vybrat 2 různé vzory z aktuální nabídky :-)

Plenky jsou vyrobeny ze 100% bavlny a díky použití technologie tkaní v dutinné vazbě je zaručena zvýšená savost, měkkost. Pleny jsou tak příjemnější na dotyk a opticky plnější (plenka je vlastně dvouvrstvá). Další nepostradatelnou výhodou jsou 2 vytkávané pevné kraje které aktivně zamezují tvarovým změnám po praní a zaručují zvýšenou mechanickou odolnost celé plenky při používání. Odolnost vůči sterilizaci vyvářkou nebo žehlením je samozřejmostí. Při správném ošetřování si zachovávají svůj tvar a nezaměnitelnou vysokou bělost

Díky shora uvedeným vlastnostem s přehledem splňují veškeré požadavky na údržbu a hygienickou nezávadnost stanovenou vyhláškou č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do tří let. Nezpůsobují alergické reakce a podporují zdravý vývoj kyčlí.

Celé generace miminek měly možnost poznat kvalitu "Libštátských plen".
  • 17. 6. 2018, 9:39

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie