Zobrazit přihlášovací formulář

Bavlněné látkové pleny 70x70 NATURAL 136g/m2

Administrace

Bavlněné látkové pleny 70x70 NATURAL 136g/m2

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Balení 10 ks - 430,- Kč. U plen NATURAL je při jejich výrobě vynechán technologický proces bělení, proto mají přírodní barvu, jsou ekologičtější. Přírodní, žluto-béžová barva plenky může časem praním vyblednout. Libštátské bavlněné plenky extra kvality…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bavlněné látkové pleny 70x70 NATURAL 136g/m2

45 Kč
  • Popis zboží
Balení 10 ks - 430,- Kč. U plen NATURAL je při jejich výrobě vynechán technologický proces bělení, proto mají přírodní barvu, jsou ekologičtější. Přírodní, žluto-béžová barva plenky může časem praním vyblednout.

Libštátské bavlněné plenky extra kvality se zvýšenou gramáží jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete přebalovat do klasických čtvercových plen.

Materiál : 100% bavlna

Ocenění: GRAND PRIX FOR BABIES 2011

Motto: „Celé generace miminek měly možnost vyzkoušet a prověřit kvalitu libštátských plen.“

Libštátské plenky extra kvality se zvýšenou gramáží jsou vyrobeny z vysoce jakostní dlouhovlákné bavlněné příze. Právě díky použitému materiálu, technologii tkaní v dutinné vazbě a zvýšené gramáži plenky poskytují vynikající užitné vlastnosti a dítěti maximální komfort při nošení. 2 vytkávané pevné kraje a 2 kraje založené s prošitím aktivně zamezují tvarovým změnám po praní a zvyšují mechanickou odolnost plenky po celou dobu jejího používání. Samozřejmostí je odolnost vůči sterilizaci vyvářkou nebo žehlením.Tradiční 100% bavlněné tetra plenky velmi rychle schnou.

Plenka díky svému rozměru a kvalitě nabízí další možnosti využití. Například na přebalovací podložku, na váhu u lékaře, pod hlavičku miminka, při odříhnutí po kojení a následně při krmení jako bryndák, který vše zachytí a nebo také při zdravotních potížích jako obklad…

Doporučení: Výbavičku pro miminko si můžete doplnit o další produkty z LTZ Libštát s.r.o. V prvních měsících života novorozence doporučujeme omývat a otírat miminko co nejméně smyčkovitou tkaninou. To Vám zaručí bavlněné tetra osušky a žínky. Bílé nebo s obrázky.

Tip: Připravte si osušku nahřátou, pro miminko bude pak osušení ten nejpříjemnější okamžik při koupání.
  • 14. 6. 2018, 23:35

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie