Zobrazit přihlášovací formulář

Růžový multifunkční bezešvý šátek ONE SIZE

Administrace

Růžový multifunkční bezešvý šátek ONE SIZE

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 57 Kč
Pro obvod hlavy 53-62 cm. Originální, kupovaný dcerce, ale málo nošený. Velmi příjemný materiál (100% polyester), lze jej zavázat na spoustu způsobů. PC 349 Kč, nyní 199 Kč. Šátky HAD udrží Vaši hlavu v komfortu. V létě Vás ochrání před sluncem nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Růžový multifunkční bezešvý šátek ONE SIZE

199 Kč
Koupit
Pro obvod hlavy 53-62 cm.
Originální, kupovaný dcerce, ale málo nošený. Velmi příjemný materiál (100% polyester), lze jej zavázat na spoustu způsobů.
PC 349 Kč, nyní 199 Kč.

Šátky HAD udrží Vaši hlavu v komfortu. V létě Vás ochrání před sluncem nebo před potem stékajícím do obličeje při sportování, v zimě a větru potom před prochladnutím. Tunely jsou ideálním doplňkem ke všem sportům. Budete velmi překvapeni chováním tohoto šátku v létě i v zimě. Mnoho z těch, kteří HADa drží v ruce, si jistě při omaku tak tenkého materiálu říká: "tak tohle do zimy nepatří", opak je pravdou. Díky vzduchu jež v sobě mikrovlákno MICOLITE drží, je HAD schopen výborně izolovat od chladu. Drážky na mikrovláknu, jež v sobě drží vzduch jako izolant, odvádějí také od pokožky vlhkost, čímž drží vaši hlavu v suchu a teple. V létě mikrovlákno díky své jemnosti velmi rychle usychá. Ovšem zbytky vlhkosti, jež vlákno odvádí, vás stačí ještě udržet v příjemném tepelném komfortu, vlákno "chladí"! HADa můžete užívat prostě jen tak, nebo jako první vrstvu pod cyklistickou nebo lyžařskou helmu. Firma H.A.D. se zabývá multifunkčními doplňky pro nejrůznější druhy sportovních i jiných aktivit. H.A.D. šátky jsou vyrobeny z lehkého funkčního, rychleschnoucího prodyšného materiálu a díky svým moderním designům oživí všední šeď Vašich dnů. Šátky H.A.D. je možno vázat na mnoho způsobů a kromě funkčnosti Vám poslouží i jako doplněk módní.
  • 6. 2. 2024, 21:41

  • Zobrazení

    383

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Tyrkysově modrý letní klobouk
Tyrkysová háčkovaná bekovka/kšiltovka s proužky
3x KŠILTOVKA:riflová, bílá bekovka, neonově zelená
Červená čepička s pejskem + cípatá zavazovací
Modrá háčkovaná čepička - přízová

Kategorie