Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěné odrážedlo Koníček

Administrace

Dřevěné odrážedlo Koníček

2 009 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Odrážedlo je vyrobeno z masivních materiálů bukového dřeva s textilní hřívou, takže nehrozí jeho poškození. Kolečka jsou vybavena gumovým potahem pro tichou jízdu. Je chráněno bezbarvým lakem, který lze snadno omývat Rozměry: 50x26x39 cm Výrobce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěné odrážedlo Koníček

2 009 Kč
  • Popis zboží
Odrážedlo je vyrobeno z masivních materiálů bukového dřeva s textilní hřívou, takže nehrozí jeho poškození. Kolečka jsou vybavena gumovým potahem pro tichou jízdu.
Je chráněno bezbarvým lakem, který lze snadno omývat


Rozměry: 50x26x39 cm

Výrobce: RaKonrad

Německá firma RaKonrad zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky RaKonrad mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky RaKonrad jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky RaKonrad je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.
  • 31. 10. 2019, 23:36

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie