Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ KVALITNÍ BUNDA /LYŽAŘSKÁ - VÝBORNÝ STAV!

Administrace

LUXUSNÍ KVALITNÍ BUNDA /LYŽAŘSKÁ - VÝBORNÝ STAV!

1 899 Kč 2 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Luxusní bundička pro holčičky i kluky v krásné tyrkysové barvičce /v reále svítí ještě víc/ Značka - Poivre Blanc nejvyšší kvalita do extrém. podmínek, dítě udržuje v suchu, žadný strach z promočení. Prodyšnost je 8000 g/m2/24h a vod. sloup. 10000mm,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ KVALITNÍ BUNDA /LYŽAŘSKÁ - VÝBORNÝ STAV!

1 899 Kč
  • Popis zboží
Luxusní bundička pro holčičky i kluky v krásné tyrkysové barvičce /v reále svítí ještě víc/ Značka - Poivre Blanc nejvyšší kvalita do extrém. podmínek, dítě udržuje v suchu, žadný strach z promočení. Prodyšnost je 8000 g/m2/24h a vod. sloup. 10000mm, takže se v ní může dítě válet ve sněhu a přitom být v teple. Materiál "dýchá" a dítě se nepotí! Info o použitém mat. , ve kterých se mimo jiné píše, že je převratný, protože hřeje jako peří, je lehký jako hedvábí, je pevný, jen tak se neprodře. Přitom je bundička krásně měkká, velice dobře se v ní pohybuje. V mat. je též použit teflon - díky kterému je abs. nepropustná a odpuzuje veškerou vodu..vel.104 na 4 let.

Odepinaci kapucka, reflexní prvky, sněžný pás, spousty kapes, v rukávu sněžné vložky, kovový zip, ...skvěle propracovaná, spousta vychytávek a krásných detailů!

Stav - výborný. Terezka jí nosila jen jednu sezonu na horách, pak z ní bohužel vyrostla :-( Ale už máme další setík. tak ať udělá službu dalšímu capartovi :-)

POZOR - k bundičce máme i lyžařské kalhoty - rovněž jsou vystaveny! V případě odběru celého setu nabízím SLEVU :-)

DOPORUČUJI !!!!
  • Značka

    POIVRE BLANC

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    DÉLKA OD RAMENE 42CM, PŘES PRSA 39CM, DÉLKA RUKÁVU K RAMENI (ŠVU) 38CM (VČETNĚ MANŽETKY), VNITŘNÍ RUKÁV 29CM

  • 6. 1. 2022, 10:23

  • Zobrazení

    977

  • Oblíbené

    1

Kategorie