Zobrazit přihlášovací formulář

MIKINY, TEPLÁKY, ČEPICE, LETNÍ SOUPRAVY 80-86

Administrace

MIKINY, TEPLÁKY, ČEPICE, LETNÍ SOUPRAVY 80-86

39 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
BALÍK - PRODÁVÁM POUZE JAKO TENTO CELEK!!! vel. 74-80-86 CENA ZA VŠE!!!! *LETNÍ SOUPRAVY NA LÉTO* = šisnuté od sluníčka... nemají moc žmolečků, a obrázek je v pořádku... ale už spíše na donošení, na zahradu, na písek, to budou ideální :-) jak je to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MIKINY, TEPLÁKY, ČEPICE, LETNÍ SOUPRAVY 80-86

39 Kč
Koupit
BALÍK - PRODÁVÁM POUZE JAKO TENTO CELEK!!! vel. 74-80-86 CENA ZA VŠE!!!!

*LETNÍ SOUPRAVY NA LÉTO* = šisnuté od sluníčka... nemají moc žmolečků, a obrázek je v pořádku... ale už spíše na donošení, na zahradu, na písek, to budou ideální :-) jak je to batikované, není v tom jen tak vidět nějaké zašpinění :-) ZNAČKA: BABY BÉBÉ. Velikost psaná 74, ale kluci nosily déle.. i jako vel. 86. Jedny kraťásky mají 1mm dírečku.

*ZIMNÍ BERANICE - ČEPICE* - velikost odhaduji na 80-86, možná i 92. Mojí tříleté dcerce již malé... Super stav, jako nové!!!

*MODRÉ TEPLÁČKY* Se žlutým proužkem a kapsičkou. Bez flíčků a dírek, pouze hodně žmolky od praní... Na doma snad ještě poslouží :o) velikost psaná 92.

*MODRÉ MIKINY* Dvě super mikinky. Velikost uvedená 9-12m = vel.80 Ale je to spíše vel. 86. Jsou téměř bez žmolečků. Široké. U krku dva patentky pro snadnější oblékání přes hlavu. Jedna mikča má černou piditečku na zádíčkách u ramínka - viz. foto. Jinak super stav. Druhá má dva čmouhance na tom samém místě jako první - viz. detailní foto. Pak jsem ještě objevila světloulince růžovoučkou skvrnku - ale ta mi nešla ani nafotit.

* LETNÍ OVERALY-OVERÁLKY* !!!!**** PRODÁNO **** ´!!!!
  • Velikost

    80

  • 31. 7. 2023, 23:25

  • Zobrazení

    810

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Frajerské rifle džíny DOPODOPO vel. 116-122
RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)

Kategorie