Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská lupa - Barevná s karabinkou, 1ks (Goki)

Administrace

Dětská lupa - Barevná s karabinkou, 1ks (Goki)

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná barevná dětská lupa s karabinou. Dřevěná hračka - dětská lupa ze dřeva je ideálním dárkem pro malé milovníky přírody. Lupa ma velkou čočku, která dokáže sledovaný objekt velmi dobře zvětšit. Děti se tak mohou dostat blíže k přírodě, když budou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská lupa - Barevná s karabinkou, 1ks (Goki)

219 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná barevná dětská lupa s karabinou.
Dřevěná hračka - dětská lupa ze dřeva je ideálním dárkem pro malé milovníky přírody. Lupa ma velkou čočku, která dokáže sledovaný objekt velmi dobře zvětšit. Děti se tak mohou dostat blíže k přírodě, když budou pozorovat život hmyzu a věci ve svém okolí z blízka a v detailu.

Lupa je opatřena karabinkou, takže jí lze připevnit například ke kalhotám za poutko a tak mít lupu vždy po ruce. Rozměr lupy bez poutka s karabinou je 20x10cm. Vhodné pro děti od 3 let. Uvedená cena je za 1ks.

POZNÁMKA: Nelze si objednat konkrétní barvu. Při odesílání objednávky můžete do poznámky vložit jakou barvu si přejete. Pokud bude skladem, tak vám jej zašleme. V opačném případě si vyhrazujeme právo na náhodnou volbu. Pokud budete objednávat více kusů, tak zašleme různé.
  • Značka

    GOKI

  • Rozměry

    20x10cm bez karabiny

  • 12. 11. 2021, 7:40

  • Zobrazení

    471

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie