Ovoce v gelu.
Gely mají vysoký obsah mimořádně kvalitních kusů ovoce, ale také celých plodů ovoce, díky kterým mají jedinečnou chuť i vůni. Speciální složení gelu zabraňuje tmavnutí ovoce a zachovává ho v jeho sytých, přírodních barvách. Ovoce je vhodné jako dekorace pohárů a moučníků, ale také jako přísada do šlehačkových krémů (s přídavkem ztužovače) a v neposlední řadě se používá při pečení ovocných koláčů, či taštiček z listového těsta. Ovoce je termostabilní, tedy je můžete i péci. Vhodné je též na zamrazení.
Ohromí Vás výrazná, šťavnatá chuť, plná ovoce.
Dávkování: dle potřeby... Při použití do krémů se dávkuje 100 g ovocného gelu na 500 g krému (šlehačku ušlehat a přidat ztužovač, poté vmíchat ovoce v gelu).
Složení: jahody (70%), cukr, voda, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti - kyselina citrónová E330, aroma, konzervant E202, barvivo E120
Uchovávejte v chladu a suchu
Obsah: 500 g
Zdroj
fotografie
Žaneta P.