Zobrazit přihlášovací formulář

DAX Endorfinum Aroma maska Anti-stress

Administrace

DAX Endorfinum Aroma maska Anti-stress

35 Kč 49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Hedvábná maska ​​na obličej, krk a dekolt s jedinečnou nutriční konzistencí a extrémně relaxační vůní, která uklidňuje smysly. Účinně snižuje vrásky, zlepšuje napětí a snižuje příznaky stresu. V důsledku toho se kůže stává sametovou hladkou a pevnou.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX Endorfinum Aroma maska Anti-stress

35 Kč
  • Popis zboží
Hedvábná maska ​​na obličej, krk a dekolt s jedinečnou nutriční konzistencí a extrémně relaxační vůní, která uklidňuje smysly. Účinně snižuje vrásky, zlepšuje napětí a snižuje příznaky stresu. V důsledku toho se kůže stává sametovou hladkou a pevnou. Vhodná pro všechny typy pleti

Aktivní složky a účinek:
GABA ß endorfin - unikátní komplex, který má biologické schopnosti snížit produkci kortizolu kožními buňkami a aktivuje uvolňování uklidňujících neuropeptidů - endorfinů. Zároveň účinně uvolňuje expresivní oblasti obličeje vyhlazováním mimických vrásek a poskytuje okamžitý facelift v důsledku mikrorelaxace. Má zjasňující účinek a obnovuje přirozenou ochrannou bariéru kůže.

AROMA RELAX SQUALENE - levandulový rostlinný skvalen vykazující relaxační a zklidňující vlastnosti. Dokonale promašťuje a chrání pokožku.

OLEJOVÁ z RŮŽE, JASMÍNU A GARDENIE - má regenerační a zpevňující účinek, obnovuje úroveň hydratace, změkčuje a zlepšuje pružnost pleti. Chrání pokožku před vnějšími faktory, zklidňuje a mírní podráždění.

Efekty:
intenzivní kontrola stresu
výrazné snížení vrásek
relaxační a zklidňující vlastnosti
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 8 ml, kód 51424

  • 15. 7. 2021, 9:06

  • Zobrazení

    140

  • Oblíbené

    1

Kategorie