Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné postele pro děti za skvělé ceny.

Administrace

Krásné postele pro děti za skvělé ceny.

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dětská postel s matrací ZDARMA - vybírejte ze stovek vzorů kvalitních postelí! Ve stejném dekoru dřeva nebo barevném provedení jako tuto postel pro děti máme také: boxy na hračky, dětské komody, dětské poličky, psací stoly, úložné regály nebo dětské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné postele pro děti za skvělé ceny.

3 999 Kč
  • Popis zboží
Dětská postel s matrací ZDARMA - vybírejte ze stovek vzorů kvalitních postelí! Ve stejném dekoru dřeva nebo barevném provedení jako tuto postel pro děti máme také: boxy na hračky, dětské komody, dětské poličky, psací stoly, úložné regály nebo dětské skříně. Tuto postýlku u nás můžete zakoupit ve třech různých rozměrech (140x70cm, 160x80 a 180x90cm), se šuplíkem i bez šuplíku. Vybírejte celkem ze 16ti barevných možností a 12ti v dekoru dřeva.

Dětská postel tvoří základ každého dětského pokojíčku. Nabízíme Vám dětskou postel z vysoce kvalitní lamino desky. Okraje postýlky jsou bez ostrých hran. Zábrana na bocích postele chrání dítě před pádem z postele během spánku. Bariérku lze dle potřeby jednoduše odmontovat nebo přendat. Precizní zpracování a kvalita použitých materiálů zajištuje, že každá dětská postel je velmi odolná a kvalitní.
Rošt postele je vyroben z kvalitních borovicových lišt, které mají tloušťku min. 2 cm. Postel lze sestavit jako pravou i levou. K této posteli dodáváme kvalitní molitanovou matraci ZDARMA!

NÁŠ TIP: Ve stejném dekoru dřeva nebo barevném provedení jako tuto postel pro děti máme také: box na hračky, dětská komoda, dětská polička, psací stůl, úložný regál nebo dětskou skříň.
Nosnost postele je do 100 kg. Pokud máte zájem, můžete si u nás k posteli zakoupit matraci kokos/molitan; kokos/molitan/pohanka; popř. chránič matrace.

Uvedená cena je za jednobarevnou postýlku v rozměru 140 x 70 cm bez šuplíku.
Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 26. 10. 2018, 11:52

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie