Zobrazit přihlášovací formulář

Značkový obleček,oblek na panenku,VÝHODNĚ!!!

Administrace

Značkový obleček,oblek na panenku,VÝHODNĚ!!!

385 Kč 1 548 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu SUPERCENA!! OBLEK JÁRA/JARUŠKA od historické německé firmy Schildkröt. NAKOUPENO PŘÍMO U VÝROBCE. Jedná se o výprodej z důvodu ukončení spolupráce s výtvarníkem,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Značkový obleček,oblek na panenku,VÝHODNĚ!!!

385 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu SUPERCENA!! OBLEK JÁRA/JARUŠKA od historické německé firmy Schildkröt. NAKOUPENO PŘÍMO U VÝROBCE. Jedná se o výprodej z důvodu ukončení spolupráce s výtvarníkem, pro jehož panenky byl obleček určen.Jde o obleček pro panenku Larissa od Evelyn Leman. Panenka byla velká 63 cm. Modelka Minene na doplňkových snímcích měří 63 cm. Obleček je z bavlny. Materiály byly testovány dle předpisů EU. Při použití na vinylové panenky raději občas zkontrolujte, zde se vinyl nezabarvuje. U hodně měkčených materiálů se to může stát.
Vyrobeno v Německu. Dodává se bez firemního obalu. JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY
  • 10. 2. 2018, 18:13

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie