Zobrazit přihlášovací formulář

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

Administrace

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

1 189 Kč 1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Kapsle pro normální látkovou výměnu glycidů, krevního cukru a lipidů Kapsle podporují normální látkovou výměnu glycidů Glycidy přiváděné výživou (např. škrobová moučka) se dostávají po štěpení jako molekuly cukru z krevního řečiště přes pojivovou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GLUCO STABIL pro normální látkovou výměnu glicidů

1 189 Kč
  • Popis zboží
Kapsle pro normální látkovou výměnu glycidů, krevního cukru a lipidů

Kapsle podporují

normální látkovou výměnu glycidů
Glycidy přiváděné výživou (např. škrobová moučka) se dostávají po štěpení jako molekuly cukru z krevního řečiště přes pojivovou tkán do buněk organismu. Toto buněčné zásobování „palivem“ cukr je mimo jiné řízeno hormonem inzulinem. Také stopový prvek chrom přispívá k normální látkové výměně výživných látek, mangan pak k normální tvorbě pojivové tkáně a zinek k normální výměně glycidů.

zachování normální hladiny krevního cukru
Buněčná přeměna cukru na energii probíhá v prvé řadě v buněčných „tepelných elektrárnách“ (mitochondriích). Při tomto procesu napomáhá především mangan a vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, biotin a B12 i vitamin C zásadní měrou normální buněčné přeměně živin a tvorbě energie. Stopový prvek chrom přispívá také k zachování normální hladiny krevního cukru a látky obsažené ve skořicové kůře k využití cukru v buňkách.

normální látkovou výměnu mastných kyselin a cholesterolu
Využití tuků z potravy v buňkách závisí mimo jiné také na přítomnosti některých stopových prvků v buňkách organismu. Například stopový prvek zinek přispívá k normální látkové výměně tuků, hydroxypropylmetylcelulóza (HPMC) pak k zachování normální hladiny cholesterolu v krvi.

Neobsahuje laktózu. Rostlinné pouzdro kapslí.
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Obsah 120 kapslí, balení na 60 dní Obj. kód 110706

  • 15. 7. 2021, 9:06

  • Zobrazení

    273

  • Oblíbené

    1

Kategorie