Zobrazit přihlášovací formulář

ALOE VERA Šťáva pro trávení a imunitní systém

Administrace

ALOE VERA Šťáva pro trávení a imunitní systém

529 Kč 639 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Šťáva COSMOTERRA ALOE VERA obsahuje 90%ní koncentrát šťávy, která organismu dodá přírodní komplex vysoce kvalitních rostlinných živin. Doplněk stravy z aloe vera z biologického zemědělství Šťáva ALOE VERA podporuje normální trávení Šťáva z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ALOE VERA Šťáva pro trávení a imunitní systém

529 Kč
  • Popis zboží
Šťáva COSMOTERRA ALOE VERA obsahuje 90%ní koncentrát šťávy, která organismu dodá přírodní komplex vysoce kvalitních rostlinných živin.

Doplněk stravy z aloe vera z biologického zemědělství

Šťáva ALOE VERA podporuje normální trávení
Šťáva z dužnatých listů aloe pravé obsahuje řadu cenných přírodních látek, jako jsou pro život nezbytné aminokyseliny a enzymy podporující trávení. Amylázy přispívají k lepšímu štěpení škrobů, proteázy pak k lepšímu trávení bílkovin. Acemannan, takzvaný mukopolysacharid, podporuje tvorbu přirozeného ochranného filmu, a zvyšuje tak odolnost trávicího traktu.

Šťáva ALOE VERA podporuje normální imunitní systém
Koncentrovaná šťáva aloe vera obsahuje kromě mnoha jiných živin také přírodní vitamin B6, kyselinu listovou, vitamin B12 a vitamin C. Tyto stopové prvky podporují normální funkci imunitního systému.

Šťáva ALOE VERA podporuje ochranu buněk před oxidačním stresem
Jak buňky trávicího traktu, tak buňky imunitního systému jsou vystavovány opakovaně takzvaným „oxidačním zátěžím“, které vznikají při biologických procesech spalování a které mohou při nadměrném výskytu negativně ovlivňovat funkci trávicího a / nebo také imunitního systému. Takzvané antioxidační enzymy (například katalázy) z rostliny aloe vera nebo přírodní vitamin B2, vitamin C nebo vitamin E přispívají ke zvýšení ochrany buněk před oxidačním stresem.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let.Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C.
  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    153

  • Oblíbené

    1

Kategorie