Zobrazit přihlášovací formulář

VELKÉ PLECHOVÉ DÓZY -DEKORACE BERUŠKY

Administrace

VELKÉ PLECHOVÉ DÓZY -DEKORACE BERUŠKY

100 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dózy byly vystavené v kuchyni, ale už se mi bohužel barevně nehodí uvedená cena za kus koupeny jako sada s hrnečky dvě vysoké bez potisku, nízká s potiskem viz foto Nemají závažné vady-místy jsou ošoupnuté a jsou potřeba vyčistit, nízká má na sobě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VELKÉ PLECHOVÉ DÓZY -DEKORACE BERUŠKY

100 Kč
  • Popis zboží
Dózy byly vystavené v kuchyni, ale už se mi bohužel barevně nehodí
uvedená cena za kus

koupeny jako sada s hrnečky
dvě vysoké bez potisku, nízká s potiskem viz foto

Nemají závažné vady-místy jsou ošoupnuté a jsou potřeba vyčistit, nízká má na sobě ještě lepidlo od cenovky, jedna vysoká je oškrábaná pod víčkem viz foto(dcera v ní měla bonbony, takže do ní často chodila)-ale když je zavřená není to vidět:-)

Osobní předání v místě mého bydliště nebo zašlu poštou

D.F.T.E-Home collection, ladybird


O značce D.F.T.E.:
D.F.T.E. je francouzská společnost založená v roce 1963. Již dlouhou dobu po celém světě úspěšně prodává produkty řady Home Collection,. V jejich nabídce můžeme vidět nádobí, hrnečky, utěrky, zástěry, příbory, tašky a další doplňky do kuchyně a do bytu. Speciální je tato kolekce tím, že její vzor nenajdete nikde jinde. Pořídit si můžete vybavení do kuchyně s motivy roztomilých berušek, kočiček, kraviček a dalších vzorů.

Každý rok přijde společnost D.F.T.E. s několika novými kolekcemi. Doplňky jsou vhodné do každé moderní domácnosti, pro všechny, kteří chtějí, aby jejich kuchyň vypadala barevné, jednotně a originálně. Produkty jsou bezesporu ideálním dárkem, který potěší vaše blízké, kamarády, rodinu i kolegy.
  • 16. 6. 2017, 22:23

  • Zobrazení

    134

  • Oblíbené

    0

Kategorie