Zobrazit přihlášovací formulář

CHICCO Židle Polly 2v1 dinofood

Administrace

CHICCO Židle Polly 2v1 dinofood

2 640 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
ídelní židle Chicco Polly 2v1 nabízí pohodlí, komfort a bezpečí. Židle je ideální pro období, kdy dítě přechází na pevnou stravu. Když se dítě učí jíst samostatně, může být tác odejmut a židle Polly se stane první dětskou židličkou, která dítěti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHICCO Židle Polly 2v1 dinofood

2 640 Kč
  • Popis zboží
ídelní židle Chicco Polly 2v1 nabízí pohodlí, komfort a bezpečí.


Židle je ideální pro období, kdy dítě přechází na pevnou stravu. Když se dítě učí jíst samostatně, může být tác odejmut a židle Polly se stane první dětskou židličkou, která dítěti umožní sedět u stolu společně s mámou a tátou.


Jídelní židle Polly nabízí: sedátko s dvojím, odnímatelným polstrováním, polohovatelnou opěrku zad nastavitelnou do tří pozic, velký servírovací pultík, který je ideální jak pro servírování jídla tak pro hraní a může být nastaven do tří pozic.


Sedátko může být nastaveno do sedmi různých výšek. Odnímatelné polstrování židličky umožňuje přizpůsobit židli růstu dětí. Pětibodový bezpečnostní pás zaručuje, že dítě ze židle nevypadne, praktický přídavný tác mamince umožní připravit vše na tác a ten pak odnést dětem již nachystaný.


Spodní polstrování má jinou barvu, takže po odejmutí vrchního polstrování ( pro 12m +) vypadá židlička odlišně (viz. fotogalerie).


Když je židle složena, stojí samostatně bez opory a zabere tak velmi málo místa.


Upozornění: barva plastů se může lišit od vyobrazení!

hmotnost: 10 kg
nosnost: max. do 15 kg
výška: 1045 cm
šířka: 63,5 cm
hloubka: 82 cm
  • 7. 12. 2017, 12:54

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    0

Kategorie