Zobrazit přihlášovací formulář

Zahradní ratanová sestava Manila - stůl + 4 židle

Administrace

Zahradní ratanová sestava Manila - stůl + 4 židle

5 700 Kč 11 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Krásná NOVÁ sestava zahradního nábytku, která je vhodná nejenom na zahrady, terasy, balkony ale i do interiéru. Součástí je velký prostorný stůl MANILA s tvrzeným černým sklem 160 x 90 cm. Konstrukce je hliníková, opletená syntetickým ratanem světlé barvy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zahradní ratanová sestava Manila - stůl + 4 židle

5 700 Kč
  • Popis zboží
Krásná NOVÁ sestava zahradního nábytku, která je vhodná nejenom na zahrady, terasy, balkony ale i do interiéru. Součástí je velký prostorný stůl MANILA s tvrzeným černým sklem 160 x 90 cm. Konstrukce je hliníková, opletená syntetickým ratanem světlé barvy. Dále jsou součástí 4 prostorné židle (křesílka) - konstrukce hliníková, opletená syntetickým ratanem světlé barvy. Židle jsou stohovatelné.
Nábytek je vyplétaný speciálními vlákny. Jednoznačně největší výhodou je schopnost nevsakovat vodu. Díky této vlastnosti může syntetický ratan zůstat venku bez poškození. Má stále stejný vzhled a dlouhou životnost. Jedná se vlastně o odolnější variantu přírodního ratanu. Umělý ratan se vyrábí z polyethylenu, což zajišťuje větší pevnost, stálobarevnost a celkovou životnost materiálu. Nábytek z ratanu je navíc podstatně lehčí než nábytek ze dřeva.
Další velkou výhodou je snadná údržba, ke které Vám stačí pouze vlažná mýdlová voda a hadřík.
  • 6. 6. 2017, 9:31

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie