Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská zručnostní naučná hra SAFARI BB126

Administrace

Dětská zručnostní naučná hra SAFARI BB126

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Naučná zručnostní děstká hra safari je krásně barevná, upoutává pozornost děti a mnoho zajimavých funkcí, ( které jsou vypsány níže ). Hru může hrát jeden nebo i více hráčů. Tato naučná zručnostní hra velice rychle naučí dítě trpělivosti, kladných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská zručnostní naučná hra SAFARI BB126

269 Kč
  • Popis zboží
Naučná zručnostní děstká hra safari je krásně barevná, upoutává pozornost děti a mnoho zajimavých funkcí, ( které jsou vypsány níže ). Hru může hrát jeden nebo i více hráčů. Tato naučná zručnostní hra velice rychle naučí dítě trpělivosti, kladných společenských vztahů. Hra má navíc hudební efekty, které jí obohatí o další zážitky. Hru zapnete pomocí tlačítka ON/OFF. Předtím, než začnete hrát nezapomeňte vložit dvě AA baterie (2x1,5V), které nejsou součástí balení.

Pravidla hry:
Ve hře se jedná o střílení kuliček z nejnižsího patra pomocí postavičky slona, kterou je potřeba naklánět. Při manipulaci s hlavou žirafy, si uděláte cestičku labiryntem, která vede až na horní patro. Při manipulaci s ručkou opičky kulička se vrátí dolů. Proto, aby kulička prošla celým labiryntem musíte tahat lva za ocas.

Rozměry:
-hra: 26 x 21 x 4 cm
-balení: 32 x 30 x 9 cm


Hra má ertifikát CE, je vhodná pro děti starší 18 měsíců.
  • 10. 1. 2018, 10:09

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    1

Kategorie