Zobrazit přihlášovací formulář

MiKey / jack plug - chytrý knoflík na mobil

Administrace

MiKey / jack plug - chytrý knoflík na mobil

35 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
MiKey / smart / quick button / jack plug, nebo také kolíček proti prachu. Vychytávka do konektoru od sluchátka. Malinký čudlík na jedno kliknutí :-) Přídavné hardwarové tlačítko, které můžete využít pro spuštění kamery, při focení či k rozběhnutí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MiKey / jack plug - chytrý knoflík na mobil

35 Kč
  • Popis zboží
MiKey / smart / quick button / jack plug, nebo také kolíček proti prachu. Vychytávka do konektoru od sluchátka. Malinký čudlík na jedno kliknutí :-) Přídavné hardwarové tlačítko, které můžete využít pro spuštění kamery, při focení či k rozběhnutí jakékoliv aplikace. Včetně plastového klipu pro přichycení na sluchátka od mobilu. MiKey se přidává do 3,5 mm konektoru pro sluchátka.
Na výběr 5 barev, mám 5 kusů, od každé barvy jeden, objednala jsem pro rodinu balení po 20, tyhle zbyly. Nevyužijeme, proto dávám s 50% slevou.
Podle dostupných informací by tlačítko mělo fungovat se všemi Android zařízeními. K tlačítku MiKey si stáhnete na Google Play aplikaci, díky které si navolíte, co by měl čudlík dělat.
Navolit si můžete mnohem více funkcí, než jen jednu při kliknutí. Lze nastavit několik příkazů, podporuje EN. Určeno na smartphony s Androidem 4+, primárně pro Xiaomi a Samsung.
Nepodporuje některé smartphony - s IOS , WP , Black Berry, Android 2.3, některé Huawei, Lenovo, ZTE, Sony Z1 dle informací z okolí. Nemůžu zaručit, že bude tedy fungovat.
Více např. zde
  • 2. 3. 2020, 0:40

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Svíčky ve tvaru dortíků
Černý kabátek / bunda jaro/podzim
Kabátek ve okrové barvě
Zlatavý twin set svetřík + tílko
Tmavě šedohnědý rolák svetr
Velká pletená šála
Dlouhá tmavě hnědá vesta
50% SLEVA Hnědo-bílé tvídové kalhoty

Kategorie