Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované dívčí plátěnky/balerinky Befado Tim

Administrace

Certifikované dívčí plátěnky/balerinky Befado Tim

129 Kč 329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
!!! ODŘENÁ PODRÁŽKA !!! VADA - SLEVA !!! Kotníkové tenisky vhodné pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Obuv je navržena a vyrobena s důrazem na zdraví a pohodlí nohou, které se v tomto věku stále ještě vyvíjí. Vzdušné látky, barvy a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované dívčí plátěnky/balerinky Befado Tim

129 Kč
  • Popis zboží
!!! ODŘENÁ PODRÁŽKA !!!
VADA - SLEVA !!!
Kotníkové tenisky vhodné pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Obuv je navržena a vyrobena s důrazem na zdraví a pohodlí nohou, které se v tomto věku stále ještě vyvíjí. Vzdušné látky, barvy a doplňky jsou voleny podle nejnovějších módních trendů, s ohledem na věk dítěte. Lehká a pružná podrážka, vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek a široké špičky chráněné proti oděru odpovídají požadavkům a nárokům na zdravé obutí Vašeho dítěte. Tyto boty jsou vyrobeny v souladu s doporučeními ortopedických odborníků. Gumové šněrování je pouze ozdobou tenisek, nejsou to klasické tkaničky. Díky jejich pružnosti se botka krásně přizpůsobí jak šířce tak výšce nártu. Zapínání na pásek se suchým zipem.

Kvalitní dětské boty Befado mají certifikát "Zdrowa stopa", což je obdoba české "Žirafky" a certifikát kvality ITC Zlín, a.s. Jsou vyvíjeny tak, aby ve všech směrech splňovaly přísná kritéria, která jsou kladena na dětskou obuv. Vývojáři firmy Befado konzultují své postupy s dětskými ortopedy.

Vždy přeměřujeme pouze jeden pár bot od každé velikosti. Odchylka v řádu milimetrů je přípustná. Na požádání rádi přeměříme konkrétní pár bot.

Vel. 25: délka vnitřní stélky 16 cm
Vel. 26: délka vnitřní stélky 16,5 cm
Vel. 27: délka vnitřní stélky 17 cm
Vel. 28: délka vnitřní stélky 17,8 cm
Vel. 29: délka vnitřní stélky 18,5 cm
Vel. 30: délka vnitřní stélky 19,2 cm

TYTO TENISKY MAJÍ VADU, Z BOKU DOLE ODŘENÝ KUS GUMY !!!
NA FUNKČNOST NEMÁ VLIV !!!
  • 7. 7. 2018, 22:59

  • Zobrazení

    129

  • Oblíbené

    0

Kategorie