Zobrazit přihlášovací formulář

Megabloks 95207 Dračí edice - Dragon Fighter

Administrace

Megabloks 95207 Dračí edice - Dragon Fighter

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Dračí edice – Dragon Fighter. Vstup do vesmíru, kde spolu bojují člověk s netvorem o konečné přežití. Na planetě osamocené v čase a prostoru vojáci Aliance válčí s Predavory, rasou krvežíznivých dračích vetřelců. Bladewing je z rasy Nesmrtelných Predavorů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Megabloks 95207 Dračí edice - Dragon Fighter

299 Kč
  • Popis zboží
Dračí edice – Dragon Fighter. Vstup do vesmíru, kde spolu bojují člověk s netvorem o konečné přežití. Na planetě osamocené v čase a prostoru vojáci Aliance válčí s Predavory, rasou krvežíznivých dračích vetřelců. Bladewing je z rasy Nesmrtelných Predavorů a je generálem Predavorské armády.

Jeho nesmiřitelné odhodlání ničit, jej svedlo v boji jeden na jednoho s Allience Hawk, stíhačkou vojáků aliance. Hawk je stíhačka střední třídy, vyzbrojená dvojitými laserovými děly určenými především k přímým vzdušným soubojům a k pozemní podpoře pěchoty. Bladewing je vybaven plasmovým dělem a černě zabarveným jádrem. Hawk je osazen kapitánem Decimusem, třemi laserovými děly, energetickými štíty a turbo motorem.

Hawk je vybaven podvozkem umožňujícím skutečné letecké akce. Bladewing je vyzbrojen plasmovým dělem a černým jádrem moci.

Obsahuje: Stavebnici stíhačky a draka Predavora, figurku kapitána Decimuse, energetické štíty a trojitý těžký laser blaster.

Počet dílků: 168

Doporučený věk: 6+
  • 4. 4. 2022, 20:54

  • Zobrazení

    300

  • Oblíbené

    0

Kategorie