Zobrazit přihlášovací formulář

VENKOVNÍ oválná solární závěsná LED lampa, palma

Administrace

VENKOVNÍ oválná solární závěsná LED lampa, palma

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... krásná a jedinečná dekorace Vaší zahrady či balkonu. Tato nápadná lampa ve tvaru oválu, je vhodná nejen na zahradní party. Snadné použití, protože kabely ani zásuvky nejsou potřeba. Pomáhá šetřit energii a snižovat Vaši environmentální stopu, protože…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VENKOVNÍ oválná solární závěsná LED lampa, palma

349 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... krásná a jedinečná dekorace Vaší zahrady či balkonu. Tato nápadná lampa ve tvaru oválu, je vhodná nejen na zahradní party. Snadné použití, protože kabely ani zásuvky nejsou potřeba. Pomáhá šetřit energii a snižovat Vaši environmentální stopu, protože funguje na solární panel, který převádí sluneční záření na energii. Žárovka LED spotřebuje až o 85 % méně energie a má až 10x delší životnost než běžné žárovky. Včetně 1 dobíjecí baterie (AAA, 1,2 V), která ukládá energii ze slunečního světla. Baterii můžete vyměnit – má životnost přibližně 2 roky. Solární panel nastavte tak, aby byl co nejvíce vystaven slunečnímu žáru. Doba nabíjení je 9 až 12 hodin za slunečného dne, ale více než 12 hodin při zataženém dni. Když je baterie úplně nabitá, bude výrobek vydávat světlo přibližně 12 hodin. Baterii můžete nahradit pouze dobíjecí baterií stejného typu a kapacity. Doporučujeme objednat si dobíjecí baterie zároveň s tímto výrobkem (multipack 4 ks, 199 Kč). Schváleno k použití jako venkovní osvětlení, IP 44. Vestavěný zdroj světla LED. Životnost svítidel LED je cca 20 tisíc hodin. Solární lampa má vypínač. Tento solární výrobek se automaticky rozsvítí, jakmile se setmí a jeho spínač je zapnutý. Nikdy nesvítí za denního světla. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

*******************************************

Materiál:
Stínidlo: 100% polyester. Držák stínidla: ocel, polyesterový práškový lak. Rám: ABS plast. Šňůra: 100% nylon, 100% polyethylen. Háček: nerezavějící ocel.

*******************************************
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    šířka: 30 cm, výška: 4 cm, délka: 30 cm

  • 11. 6. 2020, 16:54

  • Zobrazení

    213

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžová konev na zalévání 10 L

Kategorie