Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ NÁUŠNICE perlové LA DIOR SUPER CENA!

Administrace

LUXUSNÍ NÁUŠNICE perlové LA DIOR SUPER CENA!

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 30 Kč
LUXUSNÍ NÁUŠNICE LA DIOR HIT SEZÓNY. Luxusní lehké náušnice perlové perleťové barvy, které jsou odzkoušené a opravdu drží a vydrží! Kvalitní zapínaní, které se neuvolňuje! Dopřejte si luxus celebrit - kvalitní za dostupnou cenu! Matné provedení, u…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ NÁUŠNICE perlové LA DIOR SUPER CENA!

220 Kč
  • Popis zboží
LUXUSNÍ NÁUŠNICE LA DIOR HIT SEZÓNY. Luxusní lehké náušnice perlové perleťové barvy, které jsou odzkoušené a opravdu drží a vydrží! Kvalitní zapínaní, které se neuvolňuje! Dopřejte si luxus celebrit - kvalitní za dostupnou cenu! Matné provedení, u perlových a zlatých s leskem.Náušničky jsou skladem. Pokud si vyberete 2ks, můžete barevné zapínání mezi sebou kombinovat a vytvořit si tak vlastní barevnou kombinaci (viz. černo- bílé náušničky)
Poštovné obyčejně v bublinkové obálce, doporučuji však volbu doporučeného psaní za 47kč. (při nákupu 2ks = doporučené psaní kvůli pojištění zásilky)
Další kousky naleznete také v naší nabídce - velký ÚKLID SKŘÍNI, a NAVÍC! Výprodej luxusní kamenné parfumerie a dekorativní kosmetiky! Vše jen do vyprodání zásob!
  • Rozměry

    Průměr vetší koule 16mm, kov stříbrné barvy, nešpiní.

  • 5. 9. 2019, 8:04

  • Zobrazení

    209

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BENETTON N.O.V.É fleec rukavice velikost S
BENETTON dlouhá tunika tričko S
ZOE košile blůza 38, M

Kategorie