Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka BeSafe IZI Comfort X3

Administrace

Autosedačka BeSafe IZI Comfort X3

5 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Comfort X3 Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz. Universální norská autosedačka pro skupiny I, certifikovaná dle normy ECE R44/04. váhová kategorie: 9-18 kg věk: přibližně od 1 do 4 let umístění: po směru jízdy …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka BeSafe IZI Comfort X3

5 999 Kč
  • Popis zboží
Comfort X3
Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz.
Universální norská autosedačka pro skupiny I, certifikovaná dle normy ECE R44/04.
váhová kategorie: 9-18 kg
věk: přibližně od 1 do 4 let
umístění: po směru jízdy
instalace: tříbodové pásy
Zásluhou unikátního systému poutání se iZi Comfort X3 instaluje snadněji než jiné autosedačky. Díky vedení automobilového pásu v co nejvyšším místě korpusu splňuje autosedačka maximální bezpečnostní nároky. Autosedačka iZi Comfort byla nejlepší v testu ADAC v roce 2003. Sedačka může být nastavena do několika různých pozic sezení, aniž by bylo nutné znovu utahovat automobilový pás. Vestavěná ochrana proti bočnímu nárazu udržuje zranitelné části těla v bezpečí a to včetně hlavy, krku a vnitřních orgánů.
Autosedačka iZi Comfort se instaluje po směru jízdy. Vrchní automobilový pás je na obou stranách uchycen v co nejvyšších možných bodech a spolu s unikátním napínacím systémem zajišťuje autosedačce maximální stabilitu. Vylepšená boční ochrana lépe absorbuje nárazovou energii a tím více chrání zranitelné části těla včetně hlavy a krku. Nový systém výškového nastavení podhlavníku automaticky nastavuje i výšku pásů. I u modelu iZi Comfort najdete několik vylepšení v oblasti komfortu cestování. Celá autosedačka je polohovací a má prodlouženou zádovou část s ventilačními otvory. Nový magnetický systém udrží rozepnuté integrované pásy mimo plochu autosedačky a tím ulehčuje manipulaci s dítětem.
Autosedačka poskytuje vynikající ochranu proti bočnímu nárazu pro hlavu a tělo. Po stranách sedačky je polstrování ze speciálního materiálu, který lépe pohlcuje energii nárazu.
Několik snadno nastavitelných pozic na spaní zajistí ještě větší pohodlí!
Díky revolučnímu systému vedení pásů máte p
  • 30. 10. 2023, 7:00

  • Zobrazení

    1 510

  • Oblíbené

    0

Kategorie