Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské plavky dvoudílné černé BIKINI

Administrace

Dámské plavky dvoudílné černé BIKINI

309 Kč 459 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 66 Kč
Dámské plavky bikini klasického střihu z kvalitního italského materiálu značky Carvico. Plavková podprsenka s trojúhelníkovými košíčky, podšité elastickou látkou. Vzdálenost mezi košíčky lze regulovat. Podprsenka se zavazuje za krkem a na zádech. Plavkové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské plavky dvoudílné černé BIKINI

309 Kč
  • Popis zboží
Dámské plavky bikini klasického střihu z kvalitního italského materiálu značky Carvico. Plavková podprsenka s trojúhelníkovými košíčky, podšité elastickou látkou. Vzdálenost mezi košíčky lze regulovat. Podprsenka se zavazuje za krkem a na zádech. Plavkové kalhotky se zavazují na bocích, ve předu podšité.

Postupně budou některé velikosti chybět. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu. Stačí si tam zadat do bílého políčka s lupou slovo BIKINI a plavky se Vám ukáží. Nechcete-li se dívat do e-shopu, napište mi sem dotaz. Do objednávky, či dotazu pište výhradně písmenkové značení velikosti (S, M..), ne (36, 38..) Orientujte se mírami na přidané fotografii. Odpovím co možná nejdříve. Můžete si objednat zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li svou objednávku v shopu, najdete v balíčku malou pozornost.
V e-shopu najdete mnoho dalšího zboží pro celou rodinu.

POZOR! Pokud Vám podle tabulky nevyhovují v soupravě stejné velikosti hor. a dol. dílu, je možné objednat jinou velikost horního a jinou dolního dílu -např. podprsenka M, kalhotky XL ap. Není to možné ale vždy a u všech sérií plavek. Zda lze v sadě kombinovat v soupravě různé velikosti DD a HD, zjistíte opět nejrychleji v e-shopu. Zadejte si tam jméno série a pokud se Vám ukáží zvolené plavky dvakrát, a to souprava, i samotný 1 díl, je reálná možnost, že Vám během 2-3 prac. dnů budu moci zajistit plavky ve velikostech podle Vašeho přání. Buď mi napište opět sem, jaké chcete velikosti, nebo si objednejte v e-shopu celou soupravu a do poznámky napište, jaké velikosti obou dílů chcete.
Budete-li chtít vršek S, kalhotky M, objednejte komplet plavky v. S a do poznámky napište, že chcete kalhotky M. Vždy prosím pište i tel. číslo.

NEVYHOVUJÍ-LI VÁM MÍRY V TABULCE, ušijeme Vám plavky během pár dní na zakázku podle Vašich mír.
  • Velikost

    36

  • 21. 10. 2018, 12:29

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie